Vicepremierul Daniel Suciu promite din nou la Timișoara, înainte de alegeri, că...

Vicepremierul Daniel Suciu promite din nou la Timișoara, înainte de alegeri, că se va lua o hotărâre privind locația sălii polivalente

0
DISTRIBUIȚI

daniel suciu

Daniel Suciu, viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale, a decis să viziteze din nou Timișoara, oraș în care s-a aflat ultima dată și înainte de alegerile europarlamentare.

De data aceasta, Daniel Suciu a vizitat șantierul Podului Dragalina, alături de primarul Nicolae Robu și șeful CJ Timiș, locație în care a anunțat că în termen de cel mult o lună se va decide locația aleasă pentru construirea sălii polivalente a Timișoarei.


Vă reamintim că proiectul ar urma să fie realizat de Compania Națională de Investiții, iar Primăria Timișoara a propus o locație lângă Stadionul Dan Păltinișanu, în timp ce Consiliul Județean Timiș a ales un teren aflat la Giroc.

În timpul ultimei vizite realizate de Daniel Suciu la Timișoara, acesta anunța că urma să aibă loc o întâlnire la București cu primarul Robu și șeful CJ Timiș, pentru a se stabili locația sălii polivalente, care însă a fost dată uitării.

De data aceasta, Daniel Suciu a ținut să precizeze că se va întâlni cu șefii celor două instituții la o cafea, astăzi, la Timișoara, pentru a discuta despre acest proiect important.

„În ceea ce privește sala polivalentă, în luna iunie am primit un set de hotărâri de consiliu local, în luna august am primit și al doilea, de la consiliul local și de la consiliul județean și acea întâlnire de rupere a pisicii, de care vă vorbeam, nu a putut avea loc pentru că nu ne-am intersectat. Dar am ținut foarte mult ca după întâlnirea cu dvs. să mă retrag cu domnul primar și cu domnul președinte, să purtăm o discuție constructivă. Rupem pisica după ce analizăm și locația de la Giroc, și locația de la Timișoara și vă garantez că atât eu, cât și colegii mei, vom fi foarte constructivi pe acest subiect și în termen foarte scurt vom anunța ce decizie luăm. Sala polivalentă va fi, în maxim 30 de zile spunem și unde”, a afirmat Daniel Suciu.

Întrebat dacă ambele locații propuse sunt bune pentru realizarea sălii polivalente, ce decizie va fi luată, ministrul Dezvoltării Regionale a răspuns scurt că „doar una va fi, lăsați-ne să bem o cafea, sala polivalentă se va face”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.