Timișoreanul Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României

Timișoreanul Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României

1
DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Dragoș Moldovan este câștigătorul sezonului nouă al concursului Vocea României, organizat de Pro TV. Acesta a câștigat un premiu în valoare de 100.000 euro.

Dragoș Moldovan, solistul trupei timișorene Pandora, a uimit de mai multe ori în acest sezon telespectatorii show-ului Vocea României, prin interpretările sale care au fost apreciate pe deplin.

”Pasiunea mea pentru muzică vine din familie, de la părinții mei.


De mic copil în casă s-a ascultat foarte mult Depeche Mode și U2. Pe la vârsta de 7-8 ani am descoperit trupa Iron Maiden și totodată pasiunea pentru chitară. Mai apoi am devenit fascinat de Motley Crüe și Whitesnake. Bunicul meu a fost tenor, probabil de acolo și moștenirea talentului. Prima dată când am apărut pe scenă a fost în 2014 cu trupa mea de pe atunci Prayer, în deschiderea trupei Pandora în club Daos. Primul disc pe care le-am ascultat a fost „Whitesnake – The 1987 album”.  Înainte de a cânta în Pandora, am cântat cu trupa mea Prayer, dar doar o singură dată. Proiectul solo s-a născut din dorința de a cânta compozițiile mele, care nu se potrivesc ca și stil cu Pandora”, povestea Drago Moldovan, într-un interviu acordat PRESSALERT.ro.

”Aceasta experiență a fost minunată, dar de abia aștept să mă întorc la trupele mele, la proiectele mele”, a declarat Dragoș Moldovan după concurs.

1 COMENTARIU

  1. a fost cel mai bun! da dupa parerea dumneavoastra cine merita! papagalul ala de andi tolea! inginera aia elena bozian! sau lautareasca jasmina rasadean!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.