Teatrul Național Timișoara transmite spectacole online, începând de azi

Teatrul Național Timișoara transmite spectacole online, începând de azi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1980517940">

Până când reîntâlnirea cu publicul va fi posibilă în sala de spectacole, Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara va oferi acestuia, începând cu data de 25 martie, posibilitatea vizionării mai multor spectacole de acasă, în fiecare miercuri, vineri și duminică, de la ora 20,00.

Seria „Întâlniri la voi acasă” va începe cu spectacolul „Sunt o babă comunistă”, pe un scenariu de Călin Ciobotari după romanul lui Dan Lungu, o comedie amară despre dilemele unei întregi generații marcate de un trecut care se resimte și în prezent. Alături de principalii protagoniști, Claudia Ieremia și Ion Rizea, din distribuție fac parte Matei Chioariu, Roberta Popa, Doru Iosif, Călin Stanciu jr., Alecu Reus, Cristian Szekeres, Ana Maria Cojocaru, Iuliana Crăescu, Romeo Ioan, Ionuț Iova, Raul Lăzărescu, Răzvan Ciocoi și Marin Lupanciuc. Regia artistică este semnată de Antonella Cornici, scenografia de Inocențiu Ieremia și coregrafia de Victoria Bucun. Conceptul video îi aparține lui Andrei Cozlac iar cel sonor, lui Sebastian Hamburger.

Spectacolul difuzat online este înregistrarea premierei din 3 noiembrie 2019 – eveniment care a deschis FEST-FDR 2019, iar la finalul acestuia poate fi urmărită și discuția din seara respectivă, purtată între cei care l-au pus în scenă, autor și public.

Toate spectacolele vor fi disponibile pe canalul YouTube al teatrului național, din 25 martie, ora 20.00 până în data de 1 mai și mai pot fi accesate pe site-ul www.tntimisoara.com și pe conturile de Facebook, Instagram și Twitter ale TNT.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.