Liberalul Nasleu, avertisment interlop pe Facebook: ”Aviz amatorilor, sifoanele nu au...

Liberalul Nasleu, avertisment interlop pe Facebook: ”Aviz amatorilor, sifoanele nu au viață lungă”

8
DISTRIBUIȚI

 

Liberalul Ioan Nasleu, directorul de la Piețe SA și prietenul de încredere al primarului Nicolae Robu, continuă să publice pe pagina sa de Facebook, când nu dă share postărilor șefului său de partid, mesaje amenințătoare, în stil interlop .

Aseară, după ora 22, cel care chefuia cu liderul interlop Lucian Boncu și le făcea dedicații prin cluburile de manele celor din gruparea acestuia, a scris pe pagina sa de Facebook ”Unde nu există obraz, întodeauna există două fețe, unde există Brutus, întodeauna moare un Cezar, aviz amatorilor, sifoanele nu au viață lungă… by me”. Mesajul a fost postat la câteva ore după ce s-a încheiat un nou termen din procesul în care Boncu și alții au fost trimiși în judecată pentru grup infracțional organizat, trafic de cocaină și cămătărie, fiind audiați mai mult martori care au povestit cum se tranzacționau drogurile de mare risc.


În această dimineață, mesajul scris de Nasleu nu mai era pe pagina sa de Facebook.

Acesta nu este singurul mesaj apărut pe pagina lui Ioan Nasleu și care, apoi a fost șters. În 24 iunie, la o zi după ce Lucian Boncu a dat declarații în fața Tribunalului Timiș în același dosar, directorul de la Piețe a scris ”pentru toți pe care i-am ajutat necondiționat, #cutitasii, ”prietenul meu, pseudojurnalist, șpăgar de profesie,, nu o să aibă like-uri  în viața lui cu toată sifoneala voastră… mai încercați”. Mesajul este însoțit de o fotografie cu un bărbat care are înfipte în spate mai multe cuțite și mesajul ”iată.. acesta este rezultatul bunătății și al încrederii”.

 

8 COMENTARII

  1. Săracul ! E depresiv , toți tovarășii la bulău , el afara … nici in Fratelli nu mai pote sa meargă ca nu mai are bătăuși și știe ca și-o ia cu toți țiganii lui de ii mai are … Off, măcar sa stea acasă , sa se bucure ca planul a ieșit și s-au sifonat ăștia ei între ei , iar el a rămas cu banii făcuți din droguri sau naiba știe ce operațiuni mai conduce.

  2. Culmea , la cât de apropiat este de toți gangsterii , țiganii, criminalii și Hoții din țara asta in special de brigada lui, numele Ionuț Nasleu nu apare nicăieri in declarațiile sifoanelor ? Își cumpara case in America din bani murdari și aia e ? Ăștia toți fac pușcărie zeci de ani de acum înainte , Nasleu scrie cărți poștale cu destinația popa șapcă din vila lui de pe malul Pacificului sau unde o fii :)) da bravo

  3. Pai fostul sri-ist este periculos, cine din Timisoara o sa mai voteze cu PNL ? Asta ii are pe Robu ,Gheorgiul( femeia aia blonda care a fost sefa de partid la pnl) cu ceva ,altfel nu imi explic ca nu este dat afara.

  4. Robu bagamias pu.a in mor…matii tu intelegi ca ne am saturat de acest nesleu si de interlopii lui de cacat.Fa ordinarule ceva,jegos corupt ce esti sau lasane odata in pace cu fata ta aia de fetita de italia si cu comentariile tale penale.Jos robu cu toata administratia lui

  5. Nasleu ionut & alin popoviciu sunt obscurii din pnl timis. Din cauza unora ca ei si a lui Robu desigur, vor pierde liberalii voturi multe in Timișoara si judet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.