CSM Lugoj se poate reîntâlni cu formaţia care a eliminat-o la începutul...

CSM Lugoj se poate reîntâlni cu formaţia care a eliminat-o la începutul anului din Europa. Voleibalistele de pe Timiş îşi ştiu programul noului sezon

0
DISTRIBUIȚI

CSM Lugoj, singura formaţie din Timiş sigură de participarea în eurocupe în viitorul sezon, şi-a aflat în această săptămână programul din toate cele trei competiţii în care e înscrisă.


Voleibalistele participă în elită – Divizia A1, Cupa României, dar şi în CEV Challenge Cup. Adversara din Europa se va alege probabil între o grupare din Turcia şi una din Croaţia.

Timişencele beneficiază de un tur liber în competiţia continentală şi sunt calificate direct pentru faza optimilor, care se va desfăşura în luna decembrie. Cel mai probabil CSM se va reîntâlni cu puternica formaţie turcă, THY Istanbul (favorită să participe prin intermediul BVA Cup), asta dacă nu croatele de la OK Kastela vor câştiga în 16-imi. În ediţia trecută a aceleiaşi competiţii, THY s-a impus în ambele manşe cu lugojencele.

În campionat CSM Lugoj va debuta în 17 octombrie cu Știința Bacău acasă. Iar în Cupa României e programată pe 10 octombrie, la Piteşti, întâlnirea cu Argeșul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.