Opt jucători de la ASU Politehnica au rămas în izolare. Doar doi...

Opt jucători de la ASU Politehnica au rămas în izolare. Doar doi dintre cei depistaţi iniţial cu Covid au fost „recuperaţi”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica nu e încă sigură că va disputa sâmbătă jocul din deplasare cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Dacă ieri au mai fost depistate încă trei cazuri din rândul celor 21 de persoane care săptămâna trecută au fost „negative”, dar care s-au carantinat la rândul lor, astăzi, rezultatele în cazul celor şapte componenţi iniţial „pozitivi” nu au fost nici ele grozave.


Doar doi jucători au scăpat de Covid-19 dintre aceştia.

Prin urmare ASU Poli are în continuare un total de opt jucători în izolare. Cei şapte au trebuit să fie testaţi mai târziu decât restul colegilor, la şapte zile distanţă conform noului protocol medical. Cinci au primit veşti proaste – au virusul în continuare. În timp ce doi jucători, la fel ca cei 18 depistaţi negativ la începutul săptămânii, îşi pot relua viaţa obişnuită.

Clubul nu a luat încă o decizie legată de amânarea partidei de sâmbătă (ora 11), cu Viitorul Pandurii, asta după ce şi-a amânat deja un joc, cel cu Dunărea Călăraşi, care trebuia disputat în weekend-ul trecut pe teren propriu şi care are o dată nouă (28 octombrie). Conform regulamentului, timişorenii trebuie să aibă un lot de cel puţin 13 jucători şi care să respecte prevederile obligatorii privind juniorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.