Primarul Timișoarei, reacție după tragedia de la Piatra Neamț: „Sunt șocat și...

Primarul Timișoarei, reacție după tragedia de la Piatra Neamț: „Sunt șocat și întristat”. Fritz a cerut verificări la spitalele din subordinea primăriei

1
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz s-a declarat șocat și întristat de tragedia de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Piatra-Neamț. Acesta a transmis un mesaj de susținere pentru cei afectați, menționând și că a cerut verificări ale instalațiilor de oxigen și a celor electrice la spitalele aflate în subordinea Primăriei Timișoara.

Sunt șocat și întristat de incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț – cu atât mai mult în acest an pandemic ce nu ne-a scutit de suferințe și pierderi de vieți omenești.


Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce și-au pierdut viața și a celor care acum se află în stare gravă. Am vorbit în seara asta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei și le-am cerut să se verifice mâine și poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcționare a instalațiilor de oxigen și a celor electrice, dar și a procedurilor de intervenție în caz de incendiu. Pacienții și cadrele medicale trebuie să fie în siguranță, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere. Nemțeni, timișorenii sunt cu voi”, a scris primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. ce sa mai verifici… cu „expertii” nostri in medicina trecuti prin scoli efectiv sugand p*la, la ce competente sa ne asteptam? nu toti, ca doar nu iau foc zilnic spitalele, dar exista! ca asta ne e sistemul corupt. chiar si un caz e prea mult. facem ceva cu toata coruptia sau ne vaicarim pentru fiecare „colectiv” din asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.