Maryliss a lansat un videoclip pentru noua ei piesă, „Mii de șoapte”

Maryliss a lansat un videoclip pentru noua ei piesă, „Mii de șoapte”

0
DISTRIBUIȚI

Maryliss a lansat o piesă nouă care poartă titlul „Mii de șoapte“, melodia mixată și masterizată de Ovidiu Dodo Moldovan având parte de un videoclip realizat de Timișoara Film Society.

„Este o piesă la care s-a lucrat foarte mult în studio și care a fost o adevărată provocare pentru noi, fiindcă nu este deloc ușor să produci o baladă. S-a înregistrat mult, s-a lucrat minuțios la soundul piesei, la backing-uri. Perioada pe care o traversăm de asememea nu a fost în favoarea noastră, videoclipul fiind filmat în lockdown iar pentru asta aș vrea să le mulțumesc celor de la Timișoara Film Society și Artonic Productions pentru toată muncă depusă, susținerea, suportul și profesionalismul de care au dat dovadă și de această dată“, spune Maryliss, pe numele ei adevărat Maria Avramescu.

Muzica și versurile piesei îi aparțin iar chitara din această compoziție îi aparține lui Silviu Dan Iliescu.


Solista care s-a născut în 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin a început să cânte de la o vârstă fragedă și a participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, printre care se numără și „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor. Maryliss pregătește pentru anul viitor un album de debut.

„Mii de șoapte reprezintă încă o părticică dintr-un întreg, piesele mele înșiruind o frumoasă poveste despre mine și sentimentele mele. Dacă în «În Urma  Ta», am vorbit despre răceală și indiferența persoanei iubite, în «Cafea Arsă», despre dorința de a mai da o șansă relației și de a lupta pentru recâștigarea persoanei iubire, în «Mii de Șoapte», sunt hotărâtă să pun capăt acestei relații toxice și să închei acest capitol. Piesele sunt oarecum conectate între ele și încă nu am încheiat acest capitol. Drept urmare îmi doresc și mi-am propus ca până la sfârșitul anului 2021 să pregătesc un album care să conțină single-urile lansate de până acum și nu numai“, spune ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.