Atelier pentru copii și pregătiri pentru festivalul de scurtmetraje Tres Court, la...

Atelier pentru copii și pregătiri pentru festivalul de scurtmetraje Tres Court, la Institutul Francez

0
DISTRIBUIȚI

Atelierul „Lumi de poveste” cu ilustratorul Dan Ungureanu continuă și în această lună la Institutul Francez din Timișoara, cu un nou atelier de ilustrație la care sunt invitați să participe copiii cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Atelierul care va da culoare unor lumi imaginare va avea loc în 15 aprilie, de la ora 18:00, pe Zoom, înscrierile se pot face completând acest formular iar numărul de locuri este limitat.

Tot în această lună, primii zece abonați care împrumută de la mediateca Institutului Francez documente legate de destinația Franța prin #bibliodrive, vor primi un cadou de la Campus France. Toate informațiile necesare pot fi găsite AICI.

Nu în ultimul rând, se mai fac înscrieri la competiția românească a festivalului internațional Très Court, coordonat de Institutul Francez din România, o comepetiție de scurtmetraje cu povești care trebuie spuse în cel mult patru minute, și care vor fi prezentate la cea de-a XXIII-a ediție a festivalului internațional Très Court, între 4 și 13 iunie 2021.


Formularul de înscriere este disponibil AICI, urmând ca filmele să fie trimise prin transfer la adresa trescourt@institutfrancais.ro până în 25 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.