Probleme cu legea pentru doi șoferi din Timișoara, care au urcat băuți...

Probleme cu legea pentru doi șoferi din Timișoara, care au urcat băuți la volan și au fost implicați în accidente

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați, de 43 și 51 de ani, că au băut alcool înainte să urce la volan. Ei au fost testați cu etilotestul după ce au produs accidente ușoare.

Miercuri, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Vânătorilor din Timișoara, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care ar fi condus un autoturism, implicat într-o tamponare. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele șoferului a mai fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot miercuri, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Prayer din Timișoara un bărbat în vârstă de 43 de ani, care ar fi condus un autoturism, implicat într-un accident cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului, a rezultat o alcoolemie de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia a mai fost deschis un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.