Războiul interlopilor din Timișoara. Amenințare în direct pe Facebook, cu pistolul și...

Războiul interlopilor din Timișoara. Amenințare în direct pe Facebook, cu pistolul și glonțul în mână: „Să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap” UPDATE 3 Pistolarul a fost reținut

4
DISTRIBUIȚI

Un live făcut săptămâna trecută pe Facebook a dezvăluit un nou conflict izbucnit în lumea interlopă din Timișoara. Sile Bocz, care conform propriilor declarații a stat în pușcărie 16 ani și a ieșit de nici opt de luni, apare vorbind despre un conflict cu interlopii din Timișoara care i-au cerut taxă de protecție și i-au amenințat cu moartea inclusiv copiii, o fată de 11 ani și un băiat de 17 ani.

Live-ul făcut dintr-o mașină care se întorcea spre Timișoara a durat aproape 12 minute, în în care fostul pușcăriaș a povestit ce i s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. „Interlopii din Timișoara au venit pe mine, frați. Au venit 70 – 80 de oameni peste mine, ai lui Deian și ai lui Dragan. Au venit șmecherii. (…) Dacă nu avea, cuțitul ăla mă omorați, Deiane, Dragane, cum l-ați omorât pe ăla de i-ați scos dinții din gură. (…) Am decât șapte, opt luni de zile de când sunt afară. Am vrut să fac un pic de comerț, de una alta, și a auzit lumea că fac un pic de bani și a venit să mă amendeze, să ceară taxă de protecție pentru că am greșit, am fost la cineva să-i cer banii care mi-i datora. (…) Ce dacă mai vând un drog, mai am și eu acolo, i-am prostit pe alții că am făină și mălai și i-am prostit că am droguri, mă căcaților, să-mi cresc copiii”.

Bărbatul a promis răzbunare, avertizând că „toți șmecherii din Timișoara m-au alergat, au vrut să mă omoare pe mine, pe familia mea. Îi înjur până mă omoară ei pe mine sau îi omor eu pe ei, măca pe trei. Am un pistol. Înainte să omor șapte, opt, ultimul mi-l trag eu în cap. Să știți, că ultimul, eu mă omor”. Ca să fie mai convingător, a scos dintr-o geantă un pistol, pe care l-a fluturat, l-a armat, ia apoi a scos glonțul care era pe țeava armei. „Ultimul eu mi-l trag în cap. (…) M-ați nenorocit, de ce vreți să mă nenorociți? Că sunt unul singur, nu sunt mai mulți. Atât vă înjur până mă omorâți. Îmi amenințați copiii, măi interlopilor, măi gunoaielor? Sunteți niște mizerii, mă. Mă Deian, Dragan, acum m-am umplut de arme, peste tine vin. Până nu mă omori tu pe mine. Ce să-i omori tu pe copii ăștia că nu le-ai dat tu de mâncare”, a strigat bărbatul.

Ulterior, live-ul care avea peste 400 de distribuiri a fost șters de pe profilul de Facebook.

UPDATE Trupele speciale ale Poliției Timiș și ale Serviciului de Investigații Criminale au descins în această dimineață la locuința lui Sile Bocz, pentru percheziții.

UPDATE 2 În paralel cu acțiunea de la locuința lui Sile Bocz au avut loc alte trei trei percheziții, la apropiați ai acestuia.

UPDATE 3 Polițiștii fac cercetări în aces caz pentru şantaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


În urma percheziţiilor au fost ridicate o armă scurtă tip pistol ,calibrul 9 mm împreună cu încărcătorul aferent ce conţinea 8 cartușe ,mai multe plicuri ce par a conține substanțe psihotrope, suma de 14.000 de lei și 4.030 de euro. Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 39 de ani, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

 

4 COMENTARII

  1. Sifoanele imputite. Când sau dus 80 sa amenințe copilului omului a fost baietie când i a amenințat omul au fugit la poliție!aveti și voi copi dar mai ales neveste producatoare

  2. Acest Deian a legat pe toți băieții din oras! El împreuna cu a lui prostitiata, pardon nevasta au alimentat piața din timisoara , oradea , Lugoj , Arad ! Ei sunt distribuitori principali chiar și clubu de manele era un paravan ca sa își vândă marfa !pams camd intr o zi i sa făcut flagrant la blondys și au înhățato! Atunci ca sa își salveze mina lui de aire el a ajutat poliția la montarea camerelor inclusiv cu informațiile unde cum ce oameni vin și etc ! Cât el nu a fost in grup nu ai existat probleme ., cum i sa deschiz usa cum au intrat și Belele

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.