Senatorul de Timiș Raoul Trifan: „Colterm este o veritabilă ghiulea legată de...

Senatorul de Timiș Raoul Trifan: „Colterm este o veritabilă ghiulea legată de piciorul administrației”

2
DISTRIBUIȚI

Senatorul de Timiș Raoul Trifan de la USR PLUS a declarat, miercuri seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE, că nu știe prea multe detalii despre ceea ce se întâmplă la Colterm, și anume despre posibila stare de incompatibilitate a președintelui consiliului de administrație, Cristian Mîțu.

„Dacă există o problemă am încredere completă în colegii mei din primărie că vor interveni și îl vor schimba pe acest domn”, a afirmat senatorul.

Referitor la trecutul penal al fostului director general al Colterm, Bogdan Nanu, Raoul Trifan a susținut că nici el și nimeni din Primăria Timișoara nu a știut că are probleme cu legea.

„Cu privire la domnul Mîțu, vom fi intransigenți, vom aplica legea.


Dacă există cel mai mic indiciu că încalcă legea, va fi schimbat. Simplu. Nu ținem cu dinții de nicio persoană, mai ales dacă este legea încălcată”, a declarat Trifan.

Întrebat despre scandalul certificatelor de dioxid de carbon de la Colterm, Raoul Trifan a spus că nu crede în mitul acela că parlamentarii au un răspuns pentru absolut orice.

„Da, este de datoria mea să dau un răspuns pentru USR PLUS la ce se întâmplă. Probabil era bine să vină (n.r. – la emisiunea PRESSALERT LIVE) cineva din primărie. Nu știu multe detalii despre această problemă a Colterm-ului. Ce știu este că Colterm este o veritabilă ghiulea legată de piciorul administrației, o instituție-problemă care a fost neglijată de administrația anterioară, de fapt de toate administrațiile. Nu este realist să ne așteptăm de la o administrație tânără să rezolve în șase luni niște probleme care s-au agravat de la an la an în atâtea mandate. Nu pot să vă spun de ce nu s-au cumpărat la timp acele certificate. Ce pot să vă spun în schimb este că primarul a vorbit cu vicepremierul Dan Barna, și eu am vorbit cu vicepremierul Dan Barna și vicepreședintele CJT, Cristian Moș, a vorbit. Iar domnul Dan Barna a vorbit cu premierul”, a precizat senatorul USR PLUS.

Întrebat cum vede tăcerea reprezentanților administrației locale pe această temă, Raoul Trifan a răspuns: „cred că vor veni în curând cu o explicație. Anumite greșeli sunt inerente în timp. Nu știu dacă există o explicație pentru neplata acestor certificate verzi. Sunt convins că va veni o explicație din partea administrației.”

2 COMENTARII

  1. hello…usr…nu fiti prosti….
    sa cada colterm…ca nu voi ati adus societatea in starea asta.
    sa se spele pe cap…pnl…si cei ce au muls.

  2. Proști sau nu dar sigur incompetenți. Cum să nu știe de trecutul penal al directorilor când ei conduc Timișoara? Nulitățile ăștia de Usr-iști nu salvează Timișoara ci o îngroapă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.