Primarul Fritz, întâlnire cu cei mai mari angajatori din Timișoara

Primarul Fritz, întâlnire cu cei mai mari angajatori din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

După ce zilele trecute edilul-șef anunța o investiție de 200 de milioane de euro pentru Timișoara în următorii ani, ieri s-a întâlnit cu directorii generali ai celor 20 de companii care unde lucrează cei mai mulți timișoreni. Dominic Fritz le-a prezentat acestora viziunea pentru dezvoltarea orașului, pașii pe care îi face administrația locală, însă primarul a vrut să audă de la ei problemele pe care le întâmpină în relația cu primăria.

„Prosperitatea Timișoarei depinde de investițiile care se vor realiza în următorii ani în oraș, care, la rândul lor depind de deschiderea pe care Primăria Timișoara o arată față de mediul de afaceri.


A fost o discuție extrem de directă. Marii angajatori ne-au cerut transparență, procese mai predictibile și mai rapide în rezolvarea cererilor mediului de afaceri”, a precizat Dominic Fritz.

Acesta le-a prezentat planul de bună guvernanță și faptul că a început să construiască în Primăria Timișoara o echipă care să răspundă nevoilor investitorilor din oraș. Mai mult, primăria va înființa un birou special pentru mediul de afaceri.

„Vom continua această construcție prin înființarea, încă din acest an, a unui birou care să mențină o relație permanentă și directă cu mediul de afaceri local, astfel încât solicitările lor să fie rezolvate rapid și transparent. Ne dorim o linie de comunicare deschisă în permanență cu mediul de afaceri și vrem să putem implica comunitatea de afaceri în diverse proiecte ale orașului. Am mai discutat și despre campania de vaccinare și eforturile pe care marii angajatori le fac pentru a asigura accesul angajaților la vaccinare. Vom continua aceste întâlniri regulat, pe tematici diferite, în funcție de necesitățile sectorului de afaceri din Timișoara”, a mai transmis primarul Dominic Fritz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.