Marius Mihalca a lansat piesa „Acasă” și pregătește noi surprize muzicale

Marius Mihalca a lansat piesa „Acasă” și pregătește noi surprize muzicale

0
DISTRIBUIȚI

Marius Mihalca a lansat o nouă piesă numită „Acasă“ (Radio Version), melodia realizată de artistul timișorean având parte de un feedback cât se poate de pozitiv în rândul melomanilor din întreaga țară.

„Au trecut câteva săptămâni de la primele difuzări ale piesei «Acasă» pe posturi de radio din România și pe posturi de limbă română din străinătate și, iată, vi-i aduc în atenție – prin imagini – pe trei dintre cei care m-au ajutat să desăvârșesc acest produs muzical: Aida Gelati și Denisa Belean – voci adiționale, Călin Nanu – vioară.


La producția piesei am colaborat cu Cosmin Lupan (Magic Sounds), care, deși nu apare în imagini, se află printre sunete; căutați-l și-l veți găsi! Mulțumesc – Alex Bunea – pentru sesiunea foto în natură! Mulțumesc tuturor redactorilor muzicali și realizatorilor de emisiuni radio, ce difuzează această piesă și celelalte piese ale mele în emisiuni muzicale și în radioprogramele de actualități și muzică! Mergem mai departe cu gândul să lărgim echipa“, spune Marius Mihalca, despre care cititorii PRESSALERT.ro au putut citi într-un amplu articol aici.

De-a lungul anilor, Marius Mihalca a fost tenor al Filarmonicii Banatul și a cochetat de multă vreme cu muzica fiind component al trupelor TEST și Foileton. A colaborat la o serie de spectacole realizate de Teatrul pentru copii și tineret Merlin, iar în urmă cu trei ani s-a regăsit din nou în postura de cantautor, reluând câteva piese compuse în trect și pregătind pentru viitorul apropiat o serie de surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.