Petrecere The Passport cu muzică electronică într-un loc de poveste, la Castelul...

Petrecere The Passport cu muzică electronică într-un loc de poveste, la Castelul Corvinilor

0
DISTRIBUIȚI

The Passport, brandul de evenimente originar din Timișoara, organizează un eveniment la Castelul Corvinilor, sâmbătă 18 septembrie, într-un cadru impunător și cu prezența grupului italian Alfa Romero.

Alfa Romero este duetul italian alcătuit din Marzio Aricò și Lorenzo Bartoletti. Ambii muzicieni sunt foarte apreciați ca artiști independenți, iar împreună au mulți ani de experiență în muzica electronică. Proiectul lor și viziunea lor muzicală sunt recunoscute de labeluri muzicale precum Afterlife și Atlant.

Artiștilor li se vor alătura Les Gourmands, Prove Them Wrong și Alex Sfetcu, artiști români de muzică electronică care îmbină genuri și stiluri diferite.

Marius Filipescu și Mihai Iova, cei doi artiști care au devenit cunoscuți publicului sub numele de Les Gourmands, au debutat în fața publicului cu câțiva ani în urmă, proiectul născându-se din pasiunea pentru muzică progressive house și techno.

Pasiunea pentru călătorii și muzică împărtășită de cei doi a dat naștere, anul trecut, unui proiect care-și propune să aducă în fața publicului povești muzicale unice, derulate în cele mai frumoase locuri din țara noastră, iar acesta este primul eveniment The Passport din această serie care se derulează cu public.


Bilete se pot achiziționa de la intrarea în castel sau aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.