Săptămână cu două meciuri pentru SCM Politehnica. Doi alb-violeţi la lot, în...

Săptămână cu două meciuri pentru SCM Politehnica. Doi alb-violeţi la lot, în ciuda clasării din campionat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

SCM Politehnica va încheia turul Ligii Zimbrilor în acest final de săptămână. Handbaliştii alb-violeţi, antepenultimii în clasament, au meci joi acasă cu codaşa CSM Alexandria, iar duminică înfruntă „fruntaşa” Dobrogea Sud. În ciuda parcursului slab din acest sezon formaţia timişoreană dă totuşi doi jucători României pregătite de Xavi Pasqual.

„Lupta este foarte strânsă în zona locurilor 8-14.


Două victorii te pot propulsa departe de locurile fierbinți și de aceea punctele sunt foarte importante. Orice meci este dificil în această perioadă și în situația în care ne aflăm. Vrem să luăm cât mai multe puncte din aceste patru jocuri pe care le mai disputăm în 2021, ca să ne asigurăm o anumită liniște în perioada de intersezon din iarnă”, a declarat Atilla Horvath, „principalul” alb-violeţilor, înaintea următoarelor două partide, foarte importante pentru economia clasamentului.

Joi, de la ora 16.00 (într-un joc transmis pe TVR 2), în sala „Constantin Jude”, Poli e obligată să treacă de „lanterna” din Alexandria, formaţie pregătită de „ex”-ul Constantin Ştefan. Apoi, duminică (ora 18), misiunea e mai dificilă, în deplasare cu a doua clasată HC Dobrogea Sud Constanţa.

În altă ordine de idei SCM Politehnica trimite trei oameni la lotul naţional: extrema Csog Vencel, tânărul portar Claudiu Pal și kinetoterapeutul Elian Apostol. Primii doi fac parte din lotul lărgit selecţionat pentru Trofeul Carpați (26-30 decembrie) și cantonamentul și turneul de calificare pentru Campionatul Mondial 2023 (2-10 ianuarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.