Ripensia a suferit la final de an primul eşec în mandatul lui...

Ripensia a suferit la final de an primul eşec în mandatul lui Florin Fabian. Victorioasa Csikszereda mai speră la play-off

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Sebastian Tătaru (arhivă)

Pe un stadion „Dan Păltinişanu” aproape dezafectat, atât la nivel de tribune, cât şi în ceea ce priveşte suprafaţa de joc, Ripensia a suferit primul eşec în „era” Florin Fabian. Duelul de luptă cu FK Csikszereda, care a putut fi considerat o ultimă şansă de a accede play-off-ul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru oaspeţi.

Putea fi 1-0 din minutul 9 în jocul din runda a 16-a, ultima a anului în „B”, dar „capul” lui Golda a ocolit buturile lui Gyenge. Ciucul a lovit prima, de la punctul cu var în minutul 16, după o intervenţie greşită, cu cotul la minge a lui Rogac. Apro a marcat din penalty şi fostul ripensiste nu a vrut să se bucure prea tare de reuşită. Terenul greu a jucat un rol şi peste doar trei minute, când portarul harghitenilor a scăpat balonul puţin pe lângă bară.


Până la urmă egalarea a venit în prelungirile primei reprize, când Golda a pătruns şi a trimis din alunecarea prin noroi în lateral, de unde Vidrăsan a reluat nestingherit în plasă.

O eroare defensivă a adus şi golul 2 al Csikszeredei. Lalic a sărit pe lângă minge la centrarea lui Ivanovici şi spaniolul Rodri Hernando a preluat fără probleme şi l-a învins din careu pe Rus. „Ripi” a forţat pe final, dar Golda şi Sokovic nu au mai găsit ţinta iar la ultima fază a urcat în careu şi goalkeeperul Ionuţ Rus, atacantul sârb a găsit până la urmă calea spre gol, dar a fost semnalizat corect în ofsaid şi punctele au plecat iarăşi din Timişoara la Miercurea Ciuc. Cu acelaşi scor ciucanii s-au impus şi în faţa Politehnicii.

Ripensia va ierna pe poziţia a 13-a, cu 21 de puncte, în timp ce ciucanii sunt pe 7, cu 26 de puncte şi mai speră la Top 6. După două victorii şi două remize, tehnicianul Florin Fabian suferă şi primul eşec pe banca timişorenilor, acasă, acolo unde nu a simţit deocamdată gustul victoriei.

Ripensia: I. Rus – Sturzu, R. Rogac, Lalic, Gladun – Stoi (cpt.), Vidrăsan (68, V. Macrițchii) – Piftor (68, M. Ene), Golda, Mitrov – Sokovic. Antrenor: Florin Fabian.

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Gergely, Apro, Ivanovici (90+2, Bor) – L. Kovacs, Szondi (46, Jebari), Csuros (cpt.) – Gal-Andrezly, Jelena (88, Meszaros), Schieb (46, Rodri Hernando). Antrenor: Valentin Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.