Filmul teribilei crime din Caraș-Severin. Suspectul și-a ucis fosta iubită pentru că...

Filmul teribilei crime din Caraș-Severin. Suspectul și-a ucis fosta iubită pentru că a refuzat să se mute înapoi cu el

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au anunțat că au dispus, joi, efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un bărbat care a mărturisit că și-a ucis fosta iubită.

Bărbatul domiciliat în Mehedinți s-a prezentat ieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți spunând că „în data de 16 februarie 2022, în jurul orelor 23:30, în timp ce se afla în localitatea Constantin Daicoviciu cunoscută şi sub denumirea de Căvăran, județul Caraș-Severin a ucis-o pe fosta sa concubină, prin aplicarea mai multor lovituri cu cuțitul în zona gâtului, după care a abandonat-o pe câmp la intrarea în localitatea Căvăran din direcția Caransebeș”, conform comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Suspectul a plecat miercuri seara din Drobeta Turnu-Severin la Constantin Daicoviciu (judeșul Caraș-Severin) pentru a-și convinge fosta concubină să revină alături de el.


În momentul în care femeia a refuzat, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori.

„În data de 16 februarie 2022, la orele 19:45 numitul s-a deplasat cu un tren de călători din municipiul Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi, către municipiul Caransebeș, judeţul Caraş-Severin unde a ajuns la orele 22:00. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu fosta sa concubină, în satul Constantin Daicoviciu (Căvăran), comuna Constantin Daicoviciu, judeţul Caraș-Severin, iar în jurul orei 23:30, în timp ce susnumiții se deplasau pedestru spre gara din comuna Constantin Daicoviciu (Căvăran), pe fondul refuzului victimei de a reveni la locuința conjugală din municipiul Drobeta Turnu Severin, numitul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu acesta în zona gâtului, cauzându-i decesul. După aplicarea loviturilor de cuțit, numitul a abandonat cadavrul victimei pe un câmp situat la aproximativ 10 metri de DN 6 – km 470 şi la aproximativ 500 de metri de intrarea în localitatea Căvăran. În acest loc a așteptat sosirea taximetrului care îl adusese în localitatea Constantin Daicoviciu (Căvăran), fiind transportat la gara din municipiul Caransebeș, în jurul orelor 00:00 urcându-se în trenul de călători cu destinaţia Drobeta Turnu Severin”, a detaliat comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.