Timişoara a câştigat primul duel al serii cu Steaua. SCM Politehnica, victorie...

Timişoara a câştigat primul duel al serii cu Steaua. SCM Politehnica, victorie mare, la propriu şi figurat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica (arhivă)

SCM Politehnica a reuşit surpriza, mai ales dacă ţinem cont de clasamentul de la care s-a reluat Liga Zimbrilor.


Handbaliştii alb-violeţi au trecut însă clar pe parchet de a treia clasată CSA Steaua, scor 34-26, în sala „Constantin Jude”!

În formulă aproape completă după pauza din campionat, alb-violeţii au zburdat cu o fruntaşă. Marius Sadoveac a revenit şi el în rol de golgheter al Politehnicii, care a avut cinci goluri avantaj la pauză! Steliştii s-au apropait la doar două goluri prin reuşita lui Mihalcea (33), dar nu au reuşit revenirea. Mai mult diferenţa s-a mărit, ajungând chiar la zece goluri, mai întâi după ce Trif a marcat.

SCM Poli a acumulat 16 puncte prin acest succes oarecum nesperat, rămâne doar pe 12, dar s-a apropiat la un punct de următoarea clasată, CSM Bacău. Pentru alb-violeţi urmează un nou meci greu acasă, cu Minaur Baia Mare, sâmbătă, de la ora 11.00.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 10 goluri, Cîmpan 5, S. Ignat 4, Cristescu 4, Csog 4, Păiuş 2, Trif 2, Cîtu 1, Bordeanu 1, Fenici 1.

În altă ordine de idei, de la ora 20.30 (Digi Sport 3) e programat un alt duel Timişoara – Steaua. De această dată la Bucureşti şi la baschet masculin, unde SCM OHMA încearcă să lege al şaptelea succes la rând în campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.