CFR Timișoara, vicecampioană la futsal U19. Juniorii feroviari au fost învinşi şi...

CFR Timișoara, vicecampioană la futsal U19. Juniorii feroviari au fost învinşi şi ei de FK Odorheiu Secuiesc

0
DISTRIBUIȚI
Captură YouTube Futsal Romania

CFR Timişoara a pierdut azi finala mare a Ligii Elitelor Under 19 la fotbal în sală. Dacă seniorii au cedat în finala mică a Ligii I cu Odorheiu Secuiesc, tinerii feroviari au fost învinşi de juniorii trupei din Harghita cu 2-1 în sala „Rapid”.

În semifinalele turneului din Giuleşti, „leoparzii” au învins cu 2-0 pe Ceahlăul Piatra-Neamţ.

Deşi au fost încurajaţi în sala Rapid, timişorenii s-au văzut conduşi din minutul 7, după un şut din unghi al lui Andor Balint, jucător care a fost eliminat şapte minute mai târziu.


CFR a avut doar o bară cu om în plus. Apoi, din minutul 23, a fost 0-2, Kerestély József a fost creditat cu reuşita la o minge şutată în careu şi care a sărit în poarta bănăţeană dintr-un jucător feroviar. Pe final CFR a fost periculoasă. Alexandru Trifa, cu cinci minute înainte de final, a redus din diferenţă după un penalty acordat pentru cumulul de greşeli la Odorhei. Feroviarii au mai avut o ocazie mare dar nu a fost suficient.

Elevii lui Raul Filimon au avut însă un parcurs frumos. Pe locul 3 s-a clasat Ceahlăul, care a învins-o cu 4-2 pe CFR Tr. Severin. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost prezent la premiere.

FK Odorheiu Secuiesc: 15. Sandrin Tompea – 4. Péter Miklós, 5. Miklós Árpád, 10. Bálint Andor, 16. Kerestély József; 18. Csog János Csongor, 7. Boga Richárd , 13. Hunor Szfárli, 17. David Vass, 2. Hegyi Attila, 8. Jakab Gergő, 24. Csomor Máté, 9. Csiki Szolt, 3. Bálint Lukács
Antrenor: Jakab Zoltán

CFR Timișoara: 95. Matei Horvat – 10. David Georgel, 11. Mădălin Trion, 16. Andrei Buhăceanu, 80. Alexandru Trifa; 1. Marius Sumălan, 5. Cosmin Ciubotariu, 8. Bogdan Mihuț, 18. Alexandru Pop, 20. Denis Soare, 21. Dragoș Eterieș, 22. Rareș Tivadar, 29. ȘtefanGrimmer, 96. Rareș Mica
Antrenor: Raul Filimon

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.