Razie de proporții în Timiș. Amenzi de peste 12.000 euro, în câteva...

Razie de proporții în Timiș. Amenzi de peste 12.000 euro, în câteva ore

6
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Făget au organizat, ieri, o razie împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Timiș și reprezentanți ITM, ANAF, reprezentanți Garda de Mediu și reprezentanți RAR.

În cadrul acțiunii, au fost controlați 12 operatori economici, o unitate de cazare și doi agenți de pază. Totodată, au fost verificate mai multe persoane eliberate din penitenciar.

Polițiștii au legitimate 245 de persoane, au controlat 154 de autovehicule și au condus două persoane la sediul Poliției în vederea identificării/amprentării.

Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, polițiștii au organizat 14 filtre și au efectuat 38 de testări cu aparatul etilotest.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 60.125 de lei, dintre care 94 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002, restul de sancțiuni fiind aplicate de către reprezentanții celorlalte instituții.

În timpul raziei, au fost efectuate verificări pe tronsonul DN 68 A Margina -Coșevița, la persoanele care vând pe marginea șoselei

Au fost constate două infracțiuni, respectiv “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare” conform Legii nr.


84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, fiind confiscate șase articole de îmbrăcăminte.

Au fost reținute în vederea suspendării două permise de conducere pentru depășirea limitelor legale de viteză. Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În timpul raziei, au fost efectuate verificări pe tronsonul DN 68 A Margină-Coșevița, la persoanele care efectuează acte de comerț stradal.

6 COMENTARII

  1. „Polițiștii au legitimate 245 de persoane” si „au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale” – mai mult de jumate din oameni i-ati oprit asa, ca sa va aflati in treaba. nu v-ar fi rusine?

    • FELICITARI POLITIEI, că își intră in rol, in obligatia de bază; de PREVENTIE.
      Bine ar fii sa iaceti SAPTAMINAL aceste acțiuni. MAI ALES IN TRAFIC contra SOFERII DERBEDEI PRICULOSI

    • e ca mizeria aia cu francofonia inainte sa intram in UE, sa-ti tot dea cu ciocanul in cap ca „trebuie sa intram in ue”, „trebuie sa folosim euro”. niste tactici propagandiste.

  2. Acesti domni, au oprit la întâmplare mașini, sa facă ceva bani….Politisti de toată jena, toată lumea mergea în coloana, cu aceasi viteza, au oprit 3 mașini sa dea amenzi. Aparatele lor care nu sunt verificate indica o viteza cu 20 km mai mult decât adevărul. Polițiști care folosesc aparatura veche și face trierea după bunul plac.Rusine Politiei romane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.