SCM USV Timişoara, învinsă în semifinalele naţionale la Baia Mare. „Leii” au...

SCM USV Timişoara, învinsă în semifinalele naţionale la Baia Mare. „Leii” au condus la pauză

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM USV Timişoara (arhivă)

SCM USV Timişoara va juca doar finala mică în Liga Naţională, după ce a cedat pe final, în deplasare, cu rivala CSM Ştiinţa Baia Mare. A fost 11-9 pentru gazde în semifinala disputată în manşă unică, bănăţenii plătind tribut pentru un final de sezon mai puţin reuşit în campionat.

Meciul a fost unul foarte crâncen, cu puţin spectacol. Încurajaţi în Maramureş de câţiva suporteri, timişorenii au reuşit să deblocheze tabela în minutul 24, când Fl. Vlaicu a înscris din lovitură de pedeapsă. Acelaşi Vlaicu a făcut apoi 6-0 peste nouă minute, cu o penalitate din poziţie centrală.

Avantajul era bun la pauză, dar imediat după reluarea jocului gazdele au forţat şi au reuşit să înscrie eseul prin Popoaia, totuşi Grant a ratat transformarea şi a mai oferit speranţe timişorenilor.


Acelaşi Grant a reuşit însă să îşi ducă echipa în avantaj, scor 8-6, în minutul 67, tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Răspunsul a venit rapid de la Vlaicu, „Americanul” făcând ceea ce ştie mai bine din procedeul preferat: 9-8 pentru SCM.

Finalul nu a aparţinut însă bănăţenilor, chiar dacă Grant a mai ratat o execuţie din punct fix, tot el le-a adus victoria din penalitate – 11-9! Timişorenii au mai avut o oportunitate de atac, dar Chiriac a scăpat balonul în faţă şi gazdele s-au putut bucura de intrarea în finala mare.

SCM USV Timişoara: Sikote, Căpăţînă, L. Nica, I. Mureşan, Trăuşan, Sîrbu, Neculau (cpt.), R. Murariu, A. Conache, Jipa, I. Macovei, Khvicha, Manumua, Şteţco, Tiqe. Rezerve: Vasilovici, Chiriac, Digo, An. Mureşan, Saukuru, G. Rupanu, Altinok, Baloyi.

Pe 4 decembrie SCM va juca finala mică la Bucureşti, cu pierzătoarea duelului de azi dintre Steaua şi Dinamo. Cu roş-albaştrii vor disputa, în schimb, în aceeaşi locaţie, finala Cupei României, o săptămână mai târziu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.