Băiat de 15 ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă...

Băiat de 15 ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dacă-l vezi, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost dat dispărut de mama sa, după ce a plecat duminică după-amiaza de acasă și nu a mai revenit.

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 12:20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că fiul său, Dulanyi Flavius Cosmin (foto) în vârstă de 15 ani, din Hunedoara, în data de 26 martie 2023, în jurul orei 15:00, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. De asemenea, aceasta a specificat faptul că fiul ei a mai fost plecat de la domiciliu, însă a fost găsit de fiecare dată, la scurt timp.


Semnalmente: ochi căprui, față rotundă, fără semne particulare. La momentul plecării voluntare, minorul era îmbrăcat cu un hanorac de culoare gri şi pantaloni scurţi, negri. Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării minorului, care fost dat în urmărire naţională şi consemn la frontieră”, a transmis IPJ Hunedoara.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.