La mulți ani, Tiberiu Bitte! Muzicianul timișorean împlinește azi o frumoasă vârstă

La mulți ani, Tiberiu Bitte! Muzicianul timișorean împlinește azi o frumoasă vârstă

0
DISTRIBUIȚI

Tiberiu Bitte, muzicianul născut în Timișoara și stabilit de zece ani în Germania împlinește astăzi frumoasa vârstă de 55 de ani, ocazie cu care îi urăm un sincer La Mulți Ani!

Fostul membru al formațiilor Cargo, Amala sau Pandora, Tibi a fost invitatul special al unui concert deosebit la începutul acestui an care s-a desfășurat în cel mai vestic oraș al României, Sânnicolau Mare. Evenimentul s-a vrut o reeditare a unui spectacol susținut cu 10 ani în urmă în același loc, alături de trupele Apocalips și Kraft.

Anul trecut, formația Kraft a susținut la Timișoara un concert special în memoria a doi colegi de trupă care nu mai sunt printre noi, Tony Baranyi și Toma Dragomir.

„Părinții mei au fost muzicieni.


Tata cânta la chitară și cu vocea, îmi amintesc că îmi cânta Elvis Presley și The Beatles. Mama mea și ea cânta, vocală, cu trupa în cluburi, așa se cânta pe timpuri. Am început să cânt în 1991 cu trupa Exil, după care prin intermediul lui Sorin Bârcă am ajuns la Cargo. Am cântat mai mult în concertul pentru Kempes, dar și în câteva cluburi, iar punctul culminant a fost concertul în deschiderea celor de la Iron Maiden. Mai apoi am cântat cu băieții de la Amala, mai bine de 16 ani“, a povestit Tiberiu Bitte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.