Formația R.U.A. după concertul susținut la Flight Festival – District 23: „Am...

Formația R.U.A. după concertul susținut la Flight Festival – District 23: „Am simțit publicul foarte aproape de noi, cu un vibe aparte, și le mulțumim că ne-au transmis starea de bine“

0
DISTRIBUIȚI

Cel mai mare festival de muzică din vestul țării, FLIGHT Festival – District 23, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Aerodromul Cioca din Timișoara a avut parte de 80.000 de spectatori care s-au delectat în cele trei zile de concerte cu un line – up impresionant care i-a inclus pe Tom Odell, Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, John Newman, S.A.R.S., B.U.G. Mafia, Delinquent Habits, Subcarpați sau Deliric X Silent Strike & Muse Quartet.

Printre artiștii autohtoni care au evoluat în cadrul acestui eveniment s-a numărat și trupa R.U.A. , care în acest an a revenit în fața publicului cu un nou EP, care poartă numele de „Lights Get Low”. Imaginea trupei Royal Unknown Artist este timişoreanca Minola Szikszai, care a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege ASIA, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops, formaţie care a cântat în anul 2003 pe una din scenele festivalului Sziget din Budapesta. După destrămarea proiectului, Minola a terminat Facultatea de Drept și a dispărut câțuva ani din lumina reflectoarelor, revenind cu albumul de debut RUA, „Transcendent Love”. Formația a luat o pauză de la scena muzicală de live în luna iulie 2022, solista aducând pe lume un băiețel la finalul anului.

„Au trecut 48 de ore de la concertul nostru pe scena principală (sau main stage) de la Flight Festival și încă nu ne revenim.


Publicul ne-a primit cu brațele deschise, scena a fost impresionantă iar jocurile de lumini, multitudinea efectelor speciale și sonorizarea impecabilă ne-a ajutat să imprimăm acestui show energie maximă. Mulțumim pe această cale întregii echipe pentru profesionalism si implicare! Am împărțit scena cu artiști pe care efectiv îi adoram (S.A.R.S si Rag’N’Bone Man) și încă nu avem cuvintele potrivite pentru a transmite câtă emoție s-a creat în această zi de festival pe care am avut onoarea să o deschidem. Mulțumim Flight Festival si District 23 pentru că ne-ați oferit această ocazie cu totul și cu totul specială! A fost primul nostru spectacol după lansarea EP-ului Lights Get Low si ne-am încărcat cu energie pentru toate concertele care vor urma în acest an! S-a întâmplat in Timișoara, orașul meu natal de care sunt tare mândră! Am simțit publicul foarte aproape de noi cu un vibe aparte și le mulțumim că ne-au transmis starea de bine, ne-au oferit aplauzele si strigătele lor de bucurie. Pentru asta facem muzică! Să ne putem bucura de ea alături de oameni. Nimic nu poate fi mai satisfăcător pentru noi! Am simțit că piesa Roșu si Verde, prima noastră piesa în limba română s-a bucurat de un real succes. Din toate aceste motive și nu numai ne declarăm într-un cuvânt FERICIȚI! Ne revedem data viitoare cu și mai multa energie! Promitem!“, spune Minola Szikszai.

Formația R.U.A. înseamnă Minola Szikszai (lead vocal, compozitor, textier), Radu Mihnea Dragomir (chitară bass, producător, inginer mix si master), Ioan Nacu (chitară 2023) și Raluca Pascaru (tobe 2020 – prezent).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.