Vicecampioana Politehnica Femina a anunţat trei despărţiri. Una dintre fostele alb-violete renunţă...

Vicecampioana Politehnica Femina a anunţat trei despărţiri. Una dintre fostele alb-violete renunţă la fotbal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Politehnica Timişoara, care a fost la două goluri distanţă de titlul naţional în sezonul 2022-23 la fotbal feminin, a anunţat azi primele plecări din rândul alb-violetelor. Trei jucătoare nu vor continua sigur sub comanda lui Mirel Albon în următorul sezon: Genoveva Roșie, Clara Roșu şi Denisa Hațegan. Ultima dintre acestea îşi va punea chiar ghetele în cui.

Poli a fost aproape de titlu, a promovat cu echipa secundă în Liga 3, dar a şi triumfat la categoria U17, pe lângă o medalie de bronz la U15, unde câştigase anul trecut. Azi, clubul timişorean a anunţat şi primele despărţiri după finalul stagiunii.

Genoveva Roşie, care s-a alăturat echipei încă din iulie 2021, când Fortuna era mutată în alb-violet, a adunat 29 de meciuri în cele două campionate la Poli, perioadă în care a marcat în şapte rânduri.

Clara Roșu a venit la Timișoara în 2020, încă pe vremea vechiului club feminin – Fortuna Becicherecu Mic.


În tricoul Politehnicii a jucat 37 de meciuri și a marcat 12 goluri.

În timp ce Denisa Hațegan s-a alăturat Fortunei în 2018, continuând apoi și sub numele de Politehnica Timișoara. În Liga 1 aceasta are 20 de meciuri jucate și trei goluri marcate pentru formaţia de pe Bega, având o contribuție majoră în promovarea Politehnicii Timișoara 2 din Liga 3 în Liga 2 în acest sezon, unde a marcat șase goluri.

„Fetelor, vă mulțumim pentru contribuția adusă rezultatelor noastre și vă dorim mult succes în continuare!”, se arată în anunţul Politehnicii Timişoara Femina.

Politehnica a ratat detronarea multiplei campioane „U” Olimpia Cluj în urma ultimei runde a Ligii I feminine, când cele două s-au întâlnit pe „Ştiinţa”, într-un meci vizionat la faţa locului de peste o mie de spectatori. Ardelencele s-au impus cu 3-1 şi astfel şi-au păstrat „coroana”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.