„Timpul regăsit”, expoziție cu lucrări inspirate din perioada Belle Époque, la Timișoara

„Timpul regăsit”, expoziție cu lucrări inspirate din perioada Belle Époque, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

O expoziție cu totul specială, intitulată „Le Temps retrouvé” (Timpul regăsit), realizată de grupul care studiază pictura la atelierul Comoara cu Artă, în cadrul programului Wine & Art, reunește lucrări ale unor femei cu talent, care și-au descoperit această pasiune. Atelierul a fost înființat de desenatorul și graficianul Adelina Ardelean, atât pentru copii și adolescenți cât și pentru adulți, „pentru a-i ajuta și a le da  curaj să descopere comoara de artă din interiorul lor și să le întregească bucurie de a fi” , după cum spune tânăra artistă, căci „Comoara cu artă este un izvor inepuizabil de resurse, pentru că imaginația nu are limite, iar formele plastice prin care îți poți comunica trăirile sunt interminabile, pentru că tu ești Comoara cu Artă”.

Lucrările, inspirate de frumusețea și eleganța din perioada Belle Époque, au reușit să transpună în pictură emoția și rafinamentul acelei epoci, autoarele acestora descoperindu-și în același timp vocația pentru a transpune în artă o lume magică în care timpul se dilată și sufletul se împlinește, și devenind astfel din ucenici expozanți.


Cele opt autoare ale lucrărilor sunt Gabriella Toth, Simona Vizitiu, Roxana Lung, Oana Lupea, Adina Bănici, Simona Maricuța Mărunțelu, Mihaela Jakab și Nancy Gombos-Luca.

Expoziția, prima de acest fel, va fi deschisă în data de 1 august, ora 19:00, la Centrul de Proiecte de pe strada V. Alecsandri nr. 1, cu muzică, invitați speciali din lumea artei, degustări de vin și alte delicatese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.