Progres pe şantierul centurii Timişoara Sud. La ce obiective se lucrează

Progres pe şantierul centurii Timişoara Sud. La ce obiective se lucrează

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-502956449">
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Continuă lucrările la viitoarea centură a Timişoarei. În această perioadă pe şantierul din sudul oraşului constructorul se concentrează asupra pasajelor şi podurilor.

„Antreprenorul de pe șantierul centurii Timișoara Sud continuă lucrările la structurile (pasaje și poduri) aflate pe traseu. Astfel, s-au amplasat până acum grinzi la pasajul peste calea ferată din zona Chișoda și a început montarea grinzilor la pasajul peste CF de la Urseni. Au început lucrări și la podul peste un canal de irigații și la podul peste râul Bega din zona Ghiroda. La ambele se montează predale și se pregătește armătura”, a informat DRDP Timişoara.

Reamintim că actualul constructor, SA & PE Construct SRL (lider de asociere) – Spedition UMB – Tehnostrade SRL, câştigător al numeroase contracte în ultima perioadă, a semnat la finele lunii iunie după ce vechiul antreprenor italian a lăsat lucrările la centura Timişoara Sud la doar 58,25% în decembrie anul trecut şi după un ritm mai scăzut de lucru, fapt sancţionat de ministrul Sorin Grindeanu.

Constructorul român avea la dispoziție din această vară 383,84 milioane de lei, fără TVA, și 12 luni pentru finalizarea lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.