Expoziție multi-manifest Speculum Multiplex de Oscar Iustin, la Timișoara

Expoziție multi-manifest Speculum Multiplex de Oscar Iustin, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Expoziția multi-manifest ”Speculum Multiplex“ de Oscar Iustin propune publicului 26 de opere de fotografie artistică într-un stil simbolistic minimal, iar vernisajul acesteia va cuprinde momente artistice inedite. Vernisajul din data de 2 noiembrie, de la ora 18, este organizat la Centrul Multifuncțional Bastion al Consiliului Județean Timiș, Str. Hector, nr. 4, Timișoara.

„Veți savura creațiile unui artist fotograf care utilizează tehnici multiple de fotografie și de artă digitală pentru a evidenția fenomene critice din realitatea prezentului actual: Obsesiile, Viciile, Fricile, Dependențele care sunt doar fațetele delirului existențial din piscina normalității actuale.


Clopotele sună: ori trezirea este iminentă, ori adormirea devine fatală. Petronela D. Solovastru va curatoria expoziția de la Timișoara, alături de Prof. Univ. Dr. Marcel Tolcea și Conf. Univ. Dr. Claudiu T. Arieșan, un eveniment moderat de Ruxandra Adam.

Aducem mulțumiri îndrumătorului expoziției Conf. Univ. Dr. Ion Gherman și invitatului special Daniel Jenei, precum partenerilor Consiliul Judetean Timis, Facultatea de Arte si Design – UVT, Centrul de Creeatie al Artelor Vizuale Contemporane, Fotoclubul Orizont, Asociatia Artistilor Fotografi din Romania, Bright Brands, Hrafnabrœðr – Frații Corbi – Raven Brothers, Orasul Timisoara, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu, Paul Babencu, Manderseit Pictures și sponsorilor“, spun organizatorii.

Fotograful timișorean Oscar Iustin a câștigat mai multe premii internaționale. Artistul a rămas în fascinația artei fotografice încă de la vârsta de 14 ani când s-a bucurat de primul aparat de fotografiat primit de la bunica sa Margareta, focalizându-se în decursul evoluției sale de artist fotograf pe subiecte care i-au fost tot timpul dragi: oamenii și emoțiile. În anul 2010 a absolvit cursurile Școlii Populare de Artă din Timișoara, specializându-se pe fotografie, și a realizat mai multe expoziții comune și personale.

Expoziția Speculum Multiplex va fi deschisă publicului în perioada 2 – 14 noiembrie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.