Festivalul Caleido, în Iulius Congress Hall: cinci zile de spectacol, cu intrare...

Festivalul Caleido, în Iulius Congress Hall: cinci zile de spectacol, cu intrare gratuită

0
DISTRIBUIȚI

Iulius Town încurajează tinerii care își doresc să evolueze prin educație și nu numai. Proiectul mixed-use din inima orașului a fost dintotdeauna scena, unde tineri artiști au urcat pentru a aduce în fața publicului arta, sub toate formele sale: muzică, teatru, dans, pictură și multe altele. Săptămâna aceasta, în Iulius Congress Hall, vor avea loc o parte dintre manifestările culturale impresionante din cadrul Festivalului Caleido. Intrarea este gratuită și se face pe baza unei înscrieri online.

Un festival care aduce împreună producții independente de teatru și dans din țară, spectacole internaționale, dezbateri și ateliere, are loc în această săptămână în Iulius Congress Hall. Tema togetherness ne aduce împreună la cea de-a cincea ediție a evenimentului. Festivalul Caleido are loc în mai multe zone din Timișoara, iar o parte dintre manifestările culturale au loc în Iulius Congress Hall.

Luni, 27 noiembrie 2023, de la ora 18:00, se va juca piesa „Dă-te din soare”, iar locurile pot fi rezervate gratuit online, iar de la ora 21:00, va fi pusă în scenă „O familie fericită”, unde participarea este de asemenea gratuită, cu înscriere online.

În a doua zi a festivalului, de la ora 18:00 sunteți invitați la „Gliese 455”, o co-producție Reactor de creație și experiment & Teatrul Andrei Mureșanu, iar rezervarea se face online.


De la ora 21.00, în Iulius Congress Hall, va avea loc „KOMOREBI. Lumina care se filtrează printre copaci”, un concept nou, iar participarea se face prin rezervare online.

Miercuri va avea loc „HYBRIS: Choreographing Whiteness”, cu o coregrafie marca Jonas Øren, de la ora 20:00, iar joi de la ora 18.00 sunteți invitați la „MASS” și de la ora 21:00 aflăm povestea „Domnișoarei Iulia”.

În ultima zi a festivalului Caleido va avea loc „Hardly ever”, un eveniment în limba engleză, de la ora 20:00.

Ca să fiți printre primii care se înscriu la piesele din cadrul Festivalului, urmăriți pagina de Facebook Iulius Town Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.