SCM Timişoara a bifat „suta” cu Laguna Bucureşti în zi de sărbătoare

SCM Timişoara a bifat „suta” cu Laguna Bucureşti în zi de sărbătoare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara / Facebook

„Leii din Banat” au onorat sărbătoarea naţională cu un succes categoric în faţa propriilor fani. A fost SCM Timişoara – ABC Laguna Bucureşti 101-68, într-un joc practic fără istoric din Liga Naţională.

Baschetbaliştii alb-violeţi nu doar că au încheiat perfect luna noiembrie, cu victorii pe linie, ci au şi început iarna oficială cu un succes, unul scontat ce-i drept, cu nou promovata care ocupa ultima poziţie în Grupa A.

26-17, 28-15, 27-19, respectiv 20-17 au fost rezultatele pe fiecare sfert în parte.


Mai două coşuri clasice şi „leii” ar fi avut atâtea puncte câţi ani s-au serbat azi de la Marea Unire.

Nikola Gajic şi Dorde Dimitrijevic, ambii cu câte 17 puncte, au fost principalii marcatori azi în sala „Constantin Jude”, care se bucură de câteva zile de locuri complete, inclusiv cu fotolii noi la „oficială”. Ceilalţi realizatori ai amfitrionilor au fost: Kesar 15 pt., E. Petrescu 10, L. Mitrovic 10, Năsturescu 9, Schipor 9, R. Stanciu 5, Mirkovic 4, Lazar 3 şi Grayson 2. Pentru oaspeţi Thomas Smallwood a marcat cel mai mult – 11 puncte.

În urma victoriei de azi SCM e pe plus (şi) în campionat, având un record de cinci victorii din nouă partide disputate. Pe 9 decembrie elevii lui Dragan Petricevic joacă pe terenul celor de la CSM Corona Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.