Cea mai bună stagiune: premiu pentru Filarmonica „Banatul” din Timișoara

Cea mai bună stagiune: premiu pentru Filarmonica „Banatul” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Filarmonica Banatul s-a ales cu premiul pentru cea mai bună stagiune în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Premiilor MUSICRIT a UCRRM, care s-a desfășurat la București.

„Suntem onorați și mândri peste măsură! Filarmonica Banatul Timișoara este câștigătoarea secțiunii Cea mai bună Stagiune simfonică din ţară, distincție oferită astăzi, în cadrul celei de a doua ediții a Galei Premiilor MUSICRIT a UCRRM! Acest premiu este o onoare extraordinară și, totodată, o recunoaștere a unor eforturi enorme pe care Filarmonica Banatul Timișoara le-a făcut în an de Capitală Europeană. Însă nu este doar meritul meu. Această stagiune n-ar fi fost posibilă fără ajutorul unor oameni deosebit de importanți, pe care îi prețuim nespus: maeștrii Cristian Măcelaru și Gabriel Bebeşelea – două elite ale României, nu doar ale Timișoarei, cu implicarea cărora am reușit să aducem, în premieră, în orașul de pe Bega nume importante ale scenei muzicii clasice internaționale și să creăm proiecte ambițioase, în premieră națională.Mulțumirile noastre se îndreaptă, de asemenea, către Primaria Municipiului Timișoara și în special, primarului Dominic Fritz, pentru susținere deplină de care am avut parte pe parcursul întregului an.


Le mulțumesc artiștilor instituției noastre pentru nivelul interpretativ demn de orice mare scenă a lumii. Nu în ultimul rând aș dori să le mulțumesc colegilor care s-au ocupat de organizarea, promovarea și buna desfășurare a tuturor evenimentelor din stagiunea trecută. Un mare mulțumesc se îndreaptă, de asemenea, către distinsul nostru public, pentru care ne străduim în permanență să fim din ce în ce mai buni”, a declarat Ovidiu Andriș, managerul Filarmonicii Banatul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.