DIICOT, lovitură dură pentru traficanţii de cocaină şi ecstasy din Timiş şi...

DIICOT, lovitură dură pentru traficanţii de cocaină şi ecstasy din Timiş şi Arad

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii DIICOT. – Biroul Teritorial Arad, au descins în 56 de locaţii pentru percheziții domiciliare, în județele Arad și Timiș, la membrii unei reţele de traficanţi de mare risc.


Autorităţile au pus în executare şi 89 de mandate de aducere.

„S-a reținut că, în perioada ianuarie 2023 – ianuarie 2024, 45 de persoane ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy, 3-CMC și canabis) și substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor din județele Arad şi Timiş. Acțiunea este realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Timişoara, Cluj, Alba Iulia și Oradea, Inspectoratului de Poliție Judeţean Arad și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad și Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timişoara. Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T”, a transmis IPJ Arad.

Sunt 52 de suspecţi în acest caz iar poliţiştii au urmărit activitatea reţelei timp de doi ani de zile. Traficanţii vindeau în special în cartierul Vlaicu, din Arad, dar şi în zone mai rău famate. Canabisul era produs de membrii grupării iar restul drogurilor grele erau aduse din state din Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.