Lucrările unui artist clujean, expuse la Meta Spațiu, în Timișoara

Lucrările unui artist clujean, expuse la Meta Spațiu, în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Galeria de artă contemporană Meta Spațiu vernisează în 15 februarie, de la ora 18:30, expoziția de pictură „Almost Night, almost light”, semnată de Mathias Bar, aceasta fiind prima expoziție personală a artistului clujean la Meta Spațiu, după două expoziții de grup la care a participat în 2022 și 2023.

„Almost Night, almost light” este o cercetare profundă a complexității existenței umane, invitând spectatorii să călătorească printr-o rețea densă de povestiri vizuale.


Lucrările lui Mathias Bar dezvăluie adesea scene suspendate în fluiditatea timpului: personaje eterice care navighează prin peisaje onirice, creaturi mitice și dinamici complicate între figurile umane și animale sălbatice, impulsionând un sentiment de conexiune și introspecție, mai degrabă decât teamă sau înfricoșare.

Cu o atingere elegantă, artistul surprinde esența naturii umane, în care interacțiunea forțelor contrastante, precum binele și răul, lumina și umbra, prădătorul și prada, devine o reflectare emoționantă a dinamicii de putere inerente în structurile sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.