Schimbare pe banca lui SCM Politehnica. Pero Milosevic a revenit în postura...

Schimbare pe banca lui SCM Politehnica. Pero Milosevic a revenit în postura de antrenor principal

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica şi-a schimbat antrenorul după cele două înfrângeri în două zile pe teren propriu cu CSU Suceava. Pe banca handbaliştilor alb-violeţi a revenit oficial tehnicianul muntenegrean Pero Milosevic, care i-a luat astfel locul lui Mihai Rohozneanu, care rămâne însă în cadrul clubului pe un alt post.

Milosevic (62 ani) revine la Poli, unde a obținut cele mai bune rezultate din ultimele decenii pentru handbalul timișorean.


În perioada 2015-2020, Milosevic a condus-o pe Poli pe podiumul Ligii Zimbrilor – locul 3 în 2016, urmat de participarea în Cupa EHF, și la cucerirea Cupei României în 2019.

Fostul „principal” Mihai Rohozneanu nu pleacă din club, el va activa la Centrul de Copii și Juniori.

În actualul sezon Pero Milosevic activa în ţara natală, la Lovcen. După plecarea de la Poli a antrenat şi Buzăul în Liga Naţională. Cu Mihai Rohozneanu la conducere timişorenii s-au salvat de la retrogradare în urma disputării barajului de supravieţuire.

„Echipa tehnică a formației de seniori va fi completată de antrenorul secund Andrei Păiuș și de preparatorul fizic Sorin Sărăndan.

Mulțumim, Mihai Rohozneanu! Bine ai revenit, Pero Milosevic!”, se arată în anunţul clubului.

După cele două înfrângeri cu Suceava, în campionat şi Cupă, Poli se afla evident în criză. În elită echipa se află pe locul 11, cu 14 puncte. Primele jocuri de la revenire pentru Milosevic vor fi în deplasare cu Steaua şi Dinamo, pe 24 febaruarie, de la ora 17.30 (Pro Arena), respectiv 29 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.