A cincea sosire la ASU Politehnica e un tânăr care poate reîmprospăta...

A cincea sosire la ASU Politehnica e un tânăr care poate reîmprospăta atacul. A fost jucătorul lui CFR Cluj

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a mai oficializat azi un transfer. E vorba de tânărul vârf de atac Sebastian Serediuc, jucător în vârstă de 21 de ani care a aparţinut de campioana CFR Cluj. În sezonul de primăvară acesta a marcat de cinci ori pentru Unirea Dej, unde a fost împrumutat, ajutând formaţia ardeleană să promoveze în eşalonul secund. Acum, el a semnat pentru două stagiuni cu bănăţenii.

Serediuc s-a născut la Călan, dar a crescut în Spania de la o vârstă fragedă. A efectuat junioratul la catalanii de la Lleida, pentru care şi-a făcut şi debutul la nivel de seniori, în eşalonul terţ spaniol.


În ţară a fost mai întâi, tot în „C”, la Minaur Baia Mare, de unde a fost luat de CFR, clujenii l-au împrumutat în stagiunea de primăvară la Dej, unde tânărul atacant a marcat de cinci ori în 12 partide, dintre care un gol l-a dat în semifinalele barajului de promovare. Dejul a obţinut dramatic, în prelungirile returului finalei, biletele de „B”.

„Mă bucur că am reuşit să ajung la Politehnica. Sper să fie într-un ceas bun şi să dau cât mai multe goluri. Îmi doresc să îndeplinim obiectivul de a intra în play-off şi apoi să realizăm promovarea în Liga I pentru suporterii noştri. Vreau să formăm o echipă bună. Ştiu că e un club cu o istorie în spate şi oraşul merită să revină unde a fost”, a declarat Sebastian Serediuc.

„Sere” a evoluat deja pentru noua echipă în testul de ieri cu Reşiţa, în care a şi marcat golul de 2-0. El reprezintă a cincea achiziţie a verii pentru ASU Poli, după Bîrnoi, Zaluschi, portarul Devenish-Meares şi Oanea. Timişorenii alb-violeţi au în continuare şi alte nume în pregătiri, inclusiv Luchin antrenându-se cu echipa antrenată de Dorin Toma.

ASU Politehnica va disputa sâmbătă, de la ora 11, un nou amical, de această dată peste graniţă, pe terenul celor de la OFK Kikinda. Luni, alb-violeţii îşi află programul noii stagiuni a Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.