FOTO Al doilea teren sintetic de mari dimensiuni din Timișoara prinde contur....

FOTO Al doilea teren sintetic de mari dimensiuni din Timișoara prinde contur. Cine îl va folosi

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-712965996">

sintetic 2 (16)

Lucrările de amenajare al noului teren sintetic pentru fotbal sunt în toi. ”Covorul” special a început să fie montat în interiorul Bazei 2 Politehnica la cerințele FRF pentru Centrul de Excelență de la Timișoara.

Din weekend-ul trecut au început lucrările efective de amenajare a noii suprafețe. În urmă cu mai bine de două luni gazonul natural a fost îndepărtat de un buldozer. Noul teren sintetic, realizat pe cheltuiala Primăriei Timișoara în baza acordului cu Federația Română de Fotbal, e unul de calitate superioară celui instalat lângă Stadionul ”Dan Păltinișanu” în perioada BkP. Acela a și suferit din cauză că nu a fost întreținut în ultimii ani și uzat excesiv în primele sezoane. Lucrările la suprafața sintetică din interiorul Bazei 2 Politehnica ar putea fi finalizate până la finele săptămânii. Căldura fiind singurul factor care i-a încurcat pe muncitori. Totuși, mai bine de jumătate din ”covor” a fost deja instalat. Noul teren ar urma să servească echipei Centrului de Excelență Timișoara atunci când condițiile meteo afectează gazonul clasic. De noua investiție vor profita și echipele timișorene de juniori din zonă, precum și ASU Poli, care ar putea ”intra” pe el din această iarnă.

Centrul de Excelentă din Timișoara are în prezent 28 de jucători în lot conform frf.ro. Mulți dintre aceștia provin de la LPS Banatul, ACS Poli și UTA BD, dar și de la cluburi aflate la distanță mare, precum Petrolul Ploiești. Echipa Centrului va debuta în weekend pe ”Știința” în Campionatul Național de Juniori B1 (născuți în anul 2000). Centrul din Banat e al doilea proiect de acest gen din țară după cel din Tg. Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.