Cupa ”Max Ausnit” la ciclism reunește participanți din nouă țări într-un nou...

Cupa ”Max Ausnit” la ciclism reunește participanți din nouă țări într-un nou format. Când are loc competiția al cărei start se va da în centrul Lugojului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Cupa Max Ausnit

În acest weekend are loc cea de-a VI-a ediție a Cupei ”Max Ausnit” la ciclism. În acest an evenimentul s-a extins iar valoarea totală a premiilor puse în concurs depășește suma de 10.000 de euro. La competiția al cărei start se dă în centrul orașului Lugoj și-au anunțat prezența 400 de sportivi din nu mai puțin de nouă țări.

Pe lângă România la concursul care începe mâine sunt așteptați sportivi din Ungaria, Italia, Serbia, Franţa, Ucraina, Republica Moldova, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. La capitolul cluburi și-au anunțat prezența, printre altele: CSA Steaua Bucuresti, Tuşnad Cycling Team, Mugenrace Team Prolog (Ungaria, câştigători la categoriile din care au făcut parte în anii trecuţi), Nomad Merida CST, BikeXpert Racing Team (clasaţi pe podium la categoriile din care au făcut parte ediţiile precedente) și CS Torpedo Vectra Zărneşti – o echipă de tradiţie în Romania (juniori).

Evenimentul s-a extins iar competiția va avea loc pe două zile.


Mai întâi, mâine, de la ora 17.00, se va da startul în centrul Lugojului și se va desfăşura etapa de circuit, iar duminică se va da startul probei de fond pe un traseu lung de 117 kilometri, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel.

Traseul cuprinde următoarele puncte de reper: Lugoj – Cireșu – Crivina – Hăuzești – Surducu Mic – Cliciova – Dobrești – Fădimac – Cliciova – Hezeriş. ”Şi în acest an avem o serie de noutăţi. Tricourile primite de invingători vor avea culoarea Fuchsia, care astfel devine un simbol oficial al competiţiei. Cu aceasta ocazie organizăm un concurs pe pagina facebook.com/CupaMaxAusnit la care marele premiu este o cursieră în valoare de 4.000 lei. Sâmbătă vom avea un concert de muzică electronică suţinut de DJ James Braddock. Spectatorii vor putea participa la tombola gratuită, iar cei care au la ei un element de culoare Fuchsia vor avea şansă dublă la câştig”, a declarat Alexandru Popa, vicepresedintele ACS Ciclism Dumbrăviţa.

Programul evenimentului:
Sâmbătă, 29 iulie / Centru Lugoj, platou Casa de Cultură
10:00 – 16:00 Ridicarea pachetelor de concurs
12:00 – 15:30 Workshop ”Cursele de şosea: organizare si participare” / CottonTex
15:00 – 23:00 Muzică electronică, DJ James Braddock
17:00 START Etapa 1 Circuit
20:00 Festivitatea de premiere, Tombolă pentru spectatori
Duminică, 30 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, parcarea A&O Trucks Stop
11:00 START Etapa 2 Fond
13:30 Sosirea primilor concurenţi
17:00 Festivitatea de premiere

Înscrieri se mai pot face www.raceday.ro și nu se încasează taxă de participare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.