EXCLUSIV Vezi dovada anchetării de către DNA a lui Sorin Blejnar. Cine...

EXCLUSIV Vezi dovada anchetării de către DNA a lui Sorin Blejnar. Cine este fostul şef al ANV investigat în acelaşi dosar

5
DISTRIBUIȚI

Alături de şeful ANAF, Sorin Blejnar, şi chestorul Ioan Buda, şeful Poliţiei de Frontieră Române, un alt nume important va fi anchetat de DNA în dosarul disjuns după întocmirea rechizitoriului întocmit pentru lotul 2 Moraviţa  – fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Mărginean.


„Întrucât Verdeţ Gheorge (fost vameş la Moraviţa, trimis în judecată de DNA, n.a)  a declarat, între altele, că la sfârşitul primăverii anului 2010 i-ar fi remis numitului Mărginean Radu Traian – vicepreşedinte al A.N.A.F. şi director al A.N.V. –  suma de 4.000 lei pentru a interveni pentru ca Dărac Florinel Geo să fie menţinut în funcţia de şef de tură  la Biroul Vamal Naidăş, astfel că se va dispune disjungerea cauzei pentru efectuarea de cercetări sub acest aspect „, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA. PRESSALERT.ro prezintă, în premieră, şi paginile din rechizitoriul DNA în care se face referire la continuarea cercetărilor faţă de şeful ANAF, Sorin Blejnar.

5 COMENTARII

  1. Avram Florin ! Prietenul lui Turda ! Imputitul asta statea monitoriza si contabiliza tot !Cind a primit semnalul ca se lucreaza de cei de la DGA de la Turda a disparut! Asa a scapat de descinderile din februarie ! Turda stia de Voda si s-a ascuns la Cenad ! Acum lucra la fara fregventa la Aeroport !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.