Titu Bojin îl aşteaptă cu braţele deschise pe condamnatul pedelist Cândea în...

Titu Bojin îl aşteaptă cu braţele deschise pe condamnatul pedelist Cândea în PSD. Vezi halucinanta motivaţie a liderului social-democrat

7
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a confirmat, astăzi, pentru PRESSALERT.ro că pedelistul Dorin Cândea, fostul şef al Registrului Auto Român Timiş şi despre care PRESSALERT.ro a dezvăluit că a fost condamnat pentru înmatricularea de maşini cu documente falsificate, este aşteptat să intre în rândul social – democraţilor.


De asemenea, numele lui Cândea a apărut ca având legături cu celebrul mafiot Sergiu Băhăianu în dosarul instrumentat de DIICOT. Cândea era una dintre nominalizările PD-L pentru colegiul Jimbolia de deputaţi, dar a fost scos din joc pentru a evita probleme de imagine pentru Vasile Blaga, care va candida pe colegiul de Senat care acoperă şi această zonă. „Cândea va veni în PSD şi îl aştept. Au fost discuţii în acest sens cu el. Dacă vin prin această mişcare două voturi în plus pentru PSD, de la el şi de la soţia lui, şi două în minus pentru PD-L, nu am de ce să nu-l primesc. Vine ca membru simplu, nu va candida niciunde. Într-adevăr a avut acele probleme acum zece ani de zile. Dacă vrea să se bată cu cei din PD-L şi să ne ajute foarte bine. Nu se pune problema să candideze”, a susţinut Titu Bojin. Cândea ar urma să vină spre PSD alături de doi primari din colegiul Jimbolia.

 

7 COMENTARII

  1. bojine am votat usl-u pt a scapa de gunoaiele astea .daca atita minte ai sa-ti iei asemenea scursuri linga tine………….scuza-ma.cel putin eu si pretenii mei ne vom schimba optiunea de vot.atunci zici ca ppdd e nebun.cei mai multi membrii are psd-u ce-ti mai trebe un mafiot linga tine?,,,,,,si stii cum se zice…….cine se aseamana se aduna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ba, pardon, PSDistii erau cei care il atacau vehement pe Candea, Bojin in persoana declara inebunit in toata presa acum un an ca daca penalul Candea mai vine in sedintele CJT, el si consilierii psd vor boicota sedintele CJT! acum il impune PSDistilor cu riscul ca declanseaza scandal monstru in randul psdistilor vechi. pe Bojin nu il intereseaza parerile psdistilor, toate numirile interne sau in cjt, toate intrarile in psd, le face numai dupa bunul lui plac, dupa el- potopul!

  3. bojine ……….ce te-ai aratat lumii si cine esti de fapt,candea si bolbos te vor duce la decadere.asta e,te-am votat am muscat’ e zicala secolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.