Vrăjeala penală portocalie

Vrăjeala penală portocalie

11
DISTRIBUIȚI

dragos bota

Puşcăriabilii deputaţi pedelişti, Alin Popoviciu şi supusul său Cornel Sămărtinean, au scos capul în lume ca să plângă de grija timişorenilor. Mai precis de banii lor neprimiţi de la Bucureşti. Cu acelaşi tupeu cu care ciordea din cash-ul alegătorilor prin contracte dubioase cu instituţiile publice în timp ce striga la televizor că el n-are afaceri cu statul, deputatul de Sânnicolaul Mare, Popoviciu a anunţat că s-a bătut ca ursul să vină fonduri guvernamentale la Timişoara.


În timp ce, rămas la fel de echer în faţa celui care se visează şeful filialei în locul lui Ostaficiuc, Sămărtinean îl acompania de pe margine. Nici n-a mai contat că figuraţia povestită a avut efect zero.

Făcându-se că uita de matrapazlâcurile cu miros de Popa Şapcă pe care le-au patronat la aeroportul „Traian Vuia”, cei doi deputaţi încearcă să o dea  în vrăjeală ca şi cocalarii de cartier. Că doar prostime care să-i aplaude cum fac ei opoziţie şi să le plângă de milă se găseşte. Mai ales că ei mai speră şi ca nimeni să nu-i mai întrebe cum mătuşa Tamara a fost înlocuită de verişorul Cristian şi cum chiria poate să scadă direct proporţional cu creşterea profitului. Fumul portocaliu aruncat pe piaţă de cei doi n-a avut ca efect decât să ne reamintească tuturor că încă funcţionează acest celebru cuplu de afaceri Popoviciu – Sămărtinean. Rămâne de văzut cât de solide vor rămâne relaţiile când fumul se va risipi şi se vor ivi Volgile negre.

11 COMENTARII

  1. Da, chiar asa!
    Ma mir ca nu le-au tras palme si celelalte publicatii (off line si on line) pentru asemenea minciuni si asemenea nesimtire (da’ cati bani au venit de la Bucuresti cand PDL era la putere si Ostaficiuc conducea judetul??? cati bani au venit atunci la Timisoara ???). Ma mir, pentru ca sunt convins ca nu ii ignora nici pe unul, nici pe celalalat, desi asta ar merita – chiar si dupa ce ajung dupa gratii…

  2. La cat au furat ma si mir cum de mai ies in lume! dar nu inteleg de ce ziaristii nu-i blocheaza cu intrebari despre contractele de pe aeroport si gara de nord….sper sa moara in chinuri groaznice! au furat tara asta ca niste nenorociti, si aici nu ma refer numai la PDL ci la toate gunoaiele care s-au perindat in ultimii 20 de ani

  3. exista um mare semn de intrebare! de ce grindeanu(la care i-ai tinut pe prima pagina sloganul „da, reusim” chiar si dupa campanie)povestea ca luni-marti ca nu sunt bani anul acesta pt spital, iar vineri dupa conferinta de presa a portocaliilor SURPRIZA MARE!!! SE GASESC CHIAR 5 MIL pt spital…pai grindeanu stie ce zice sau nu?

  4. Ce ziarist de doi lei ,oare cati bani s-au luat pe aceasta mizerie de articol.Se vede clar reactia celor ce nu fac NIMIC si cind cineva vrea sa faca hai sa il murdarim cu articole comandate si platite .Si ne mai miram ca straini ne fac tot felul de rapoarte MCV. DUMNEZEU E MARE SI FIECARE VA PLATI INTR-O ZI

  5. D ziarist ,de ce nu scrieti de furturile de astazi de la primarie.Acolo se face astazi harachirii si nimeni nu ia atitudine, nu informeaza corect.Toate afacerile cu terenuri ,cu cladirea de sticla, cu toate achizitiile fara licitatie….. Acolo sint problemele si curtea de conturi ar trebui sa faca un control de fond.

  6. Cu vrajeala asta ieftina,acest taran a spionat,jefuit angajatii profesionisti de la aeroportul Timisoara,dar Parchetul Timis il va trimite dupa gratii in 2013 !!!

  7. prietenul de nadejde a lui grindeanu??? botaa esteee. nu contest matrapazlacurile amintite mai sus si facute de cei doi, dar deontologia asa zisului „jurnalist de investigatii” lipseste cu desavarsire, iar acest lucru denota ca el ca si om este ZERO! se stie ca nu il are la inima nici pe robu, nici pe bojin si da impresia de impartialitate politica lovind si in acestia doi. Dar in realitate e vorba de prietenia lui cu grindeanu, acesta din urma fiind in cadrul psd pe pozitii antagonice cu bojin. Nu trebuie sa fi specialist sa observi subiectivismul si atacurile la (anumite) persoane din cadrul asa ziselor articole bomba. Asadar acest individ este groparul presei din timisoara promitand articole de senzatie si dezvaluiri incendiare, acestea nefiind decat niste materiale scrise la comanda, tainuind matrapazlacurile facute de sponsorii lui: grindeanu(sponsor principal), idolu (instalatorul de serviciu de la aeroport).

  8. Vrajeala portocalie o fi fost, acum vorbim de vrajeala rosie. Pe atunci primaria era in barca usl, din cat tin mine, si pdl nu avea nici un motivatie, pe cand acum ‘vrajeala rosie’ a fost si o promisiune de campanie. Deci oricat de nesuperit ne este acest Popoviciu, vrajeala rosie este cea care conteaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.