Golul „noului Torje” Cristian Bărbuţ, final al unei curse nebunești: “I-am ţinut...

Golul „noului Torje” Cristian Bărbuţ, final al unei curse nebunești: “I-am ţinut pe «câini» din scurt”

0
DISTRIBUIȚI

barbut(1)

Cristian Bărbuţ, unul dintre cei mai promiţători jucători de la ACS Poli, a debutat cum nu se poate mai bine în prima ligă. Mijlocaşul dreapta de 18 ani a marcat contra lui Dinamo, după un sprint de 60 de metri pe teren, iar golul este cu atât mai valoros pentru Bărbuţ cu cât fotbalistul este comparat adesea cu Gabriel Torje.

Bărbuţ a înscris în repriza a doua, după ce în primele 45 de minute a ameninţat poarta apărată de Naumovski cu sprinturile sale pe benzi. Fotbalistul a mărturisit că după acest meci a dat şi primele autografe din cariera sa fanilor veniţi la meciul cu rivala de la Dinamo. Mijlocaşul a spus că nu se aştepta la 18.000 de fani pe „Dan Păltinişanu”.


„A fost un debut foarte reuşit, sunt cel mai fericit, am reuşit să debutez cu gol împotriva unei rivale şi a fost şi un public nemaipomenit. Sunt foarte fericit. Noi am făcut jocul nostru, am jucat foarte bine şi datorită acestui fapt am câştigat în această seară. Da, am dat şi primele autografe în seara asta. Îmi doream să fie stadionul cât mai plin, nu mă aşteptam. Nu am jucat niciodată pe o asemenea atmosferă, sunt foarte bucuros că lumea a revenit la stadion. I-am ţinut pe «câini» din scurt, trebuia să debutez cu victorie şi sunt foarte fericit, sper ca publicul să vină în număr cât mai mare. A fost o senzaţie nemaipomenită, nu am mai avut această senzaţie, e foarte plăcută”, a precizat Bărbuţ. Vali Velcea a spus că îşi doreşte să se claseze în primele zece echipe din Liga I şi are ambiţii şi pentru Cupa României. Cel puţin la fel de ambiţios este şi Bărbuţ, care îşi doreşte să prindă şi un loc de cupe europene. „Ne ştim obiectivul şi sper să ne clasăm cât mai sus, de ce nu, un loc de cupă europeană. Sperăm să ajungem cât mai departe şi în Cupa României”, a mai precizat Cristian Bărbuţ.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.