Fără voluntari pe lista marcatorilor. ACS Poli nu reușește să învingă penultima...

Fără voluntari pe lista marcatorilor. ACS Poli nu reușește să învingă penultima clasată

0
DISTRIBUIȚI

POLI STEAUA PRIMA REPRIZA03_resize

Timișorenii au suferit azi primul semi-eșec din Liga I cu Florin Marin pe banca tehnică. ACS Poli nu a reușit să o învingă pe FC Voluntari în deplasare într-o partidă încheiată fără goluri, scor 0-0. Eroul din meciul cu Steaua, Javier Hernandez, a irosit cea mai mare ocazie a întâlnirii din etapa a 11-a.

Venită după trei victorii consecutive cu 1-0 (dacă luăm în calcul și jocul din Cupa Ligii cu Petrolul), ACS Poli părea să aibă sub control partida de pe ”Dinamo”. Mai ales după primele minute din meci. Llorente și Hernandez, numele cu iz de eurocupe al bănățenilor, au dat primele târcoale la poarta lui Balauru. Minutul 18 avea să aducă o fază suspectă în careul Voluntariului. Melinte cade în duel cu Pancu și doar el atinge balonul, dar ”centralul” Robert George Dumitru nu acordă nimic. Cea mai mare șansă avea să vină însă peste alte opt minute. Portarul Balauru iese mult din poartă, Elek ajunge primul la balon și îl servește pe Javi Hernandez în centrul careului.


Dar mijlocașul spaniol, foarte inspirat cu Steaua, a trimis acum din alunecare pe lângă poartă, cu fundașii gazdelor țintuiți în fața buturilor. La poarta cealaltă primele faze notabile au venit după jumătatea mitanului. Voduț (min. 34) a amenințat de la distanță, apoi, la ultima fază a reprizei, Novakovic a reușit doar să devieze slab din centrul careului respingerea nefericită a lui Dan Popescu.

Repriza secundă a început mai bine pentru FC Voluntari. Periculosul Kone a șutat la colțul scurt din acțiune, dar Kirschstein a fost la post. După o oră de joc Hernandez avea să mai irosească o minge utilă în careu înainte să fie schimbat de Croitoru. Treptat, oaspeții au pierdut din ritm. Peste zece minute, la o fază periculoasă declanșată de Dan Popescu, a cărui centrare a fost respinsă slab, gazdele au fost aproape de gol prin nou intratul Mihai Costea. Kirschstein a mai fost pus la încercare de Goossens (74) de la distanță și de același Costea (76) la colțul scurt. Până la urmă jocul s-a stins aproape complet. În ciuda fazei din prelungiri, când Goga a alergat în van în fața careului alb-vișiniu.

A fost nimic la nimic sub privirile lui Dan Alexa, tehnicianul Rapidului venind să-și vadă la lucru fosta echipă. Cu acest 0-0 în meciul de deschidere al rundei 11 ACS Poli acumulează 12 puncte, tot atâtea câte aveau CFR Cluj și CSU Craiova înaintea weekend-ului. Voluntariul rămâne penultima în Liga I.

FC Voluntari: Balauru – Rus, Novakovic, Maftei (cpt.), Briceag – Novac, Goossens – Kone, Pancu (67′ Todoran), Pîrvulescu (56′ M. Costea) – Voduţ (75′ V. Mihai). Antrenor: Flavius Stoican.

ACS Poli Timișoara: Kirschstein – Belu, Luchin (cpt.), Melinte, D. Popescu – Sarmov, F. Llorente – Ov. Popescu (46′ Bărbuț), J. Hernandez (69′ Croitoru), Goga – Elek (90’+1 Rufino). Antrenor: Florin Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.