Un tânăr timișorean de la FC Caransebeș face dezvăluiri INCENDIARE despre cum...

Un tânăr timișorean de la FC Caransebeș face dezvăluiri INCENDIARE despre cum li s-a propus jucătorilor un blat! Pe cine acuză și ce mai spune despre dezastrul de la ”gugulani”

0
DISTRIBUIȚI

foto 5.jpg

FC Caransebeș se desființează în această iarnă după ce autoritățile locale au închis robinetul. Clubul era drastic depunctat pentru litigii iar suspiciunile de blat existau aproape etapă de etapă. În întregul scandal de la ”gugulani”, Mădălin Livan, tânăr împrumutat de la ACS Poli, a decis să rupă tăcerea din rândul jucătorilor. Mijlocașul timișorean a dezvăluit pe pagina sa de Facebook cum antrenorul italian al echipei, Giovanni Pisano, le-a cerut jucătorilor să piardă intenționat un meci.

Mădălin Livan (19 ani, foto – în rândul de jos al doilea de la dreapta la stânga) spune că nu a mai suportat ca el și colegii săi să fie văzuți vinovați pentru că ar fi jucat la pariuri. ”Acest club ne-a cam falimentat pe toți jucatorii, venind cu bani de acasă, de la părinți, în speranța că lucrurile se vor îndrepta și că această „minunată conducere” își va onora atribuțiile salariale legate de noi jucătorii. Pentru că modul în care s-a comportat conducerea cu noi jucătorii a fost unul penibil și pentru faptul că și-au bătut joc de noi și au facut acet joc murdar în care noi jucătorii să picăm ca singurii vinovați ai acestei situații țin să precizez câteva lucruri prin care să demonstrez susținătorilor orașului Caransebeș de care eu unul sunt mândru și îi respect pentru tot ajutorul acordat, că s-au înșelat în privința trucării meciurilor de către noi JUCĂTORII”, a scris Mădălin Livan pe pagina sa de Facebook.

Tânărul mijlocaș crescut la Banatul și ACS Poli a dezvăluit un episod șocant din ”managementul” italian de la Caransebeș. ”În primul rând s-a adus un antrenor italian care și-a făcut treaba cum a știut mai bine și a plecat lăsându-ne pe noi cu buzunarele goale și cu multe promisiuni nerespectate, în al doilea rând noi jucătorii am refuzat să pierdem 3-0 cum ni s-a spus la pauza meciului dintre Unirea Tărlungeni – FC Caransebeș de catre „marele” antrenor Francesco (n.r. Giovanni) Pisano (foto, jos), cu toate că ne amenințase că dacă nu facem asta pentru că el a pariat „mulți mulți bani”, nu mai primim nici un ban și clubul se desființează. Meciul s-a terminat 1-1 și chiar puteam învinge în ultimele minute. Aș vrea să vă gândiți că noi jucatorii nu am primit de 3-4 luni banii, unii chiar de mai mult timp, unii dintre colegii mei au familie acasă, copii, care au nevoie de o masă caldă, au venit sărbătorile iar noi suntem cu buzunarele goale și așteptăm de la părinți să ne ajute ei”, a mai scris Livan.

ripensia csebes (6)

Jucătorul vorbește și despre condițiile spartane îndurate la ”gugulani”: ”…mâncam seara la un așa zis *restaurant* iar de obicei două ochiuri cu spanac, de 6 lei !!! Dimineața nu primeam mâncare, la cămin unde eram cazați apă caldă și căldura aveam decât 2 ore pe zi altădata chiar deloc și dormeam în frig, antrenamentele le făceam în pantaloni scurți și niste tricouri mai mult rupte la 2-3 grade, să nu mai zic de apa ca de multe ori nu aveam ceea ce nu e normal oameni buni.


În ultimele etape am avut noroc cu domnul Doran și domnul Peica care au încercat să ne mai țina în frâu și să nu cedăm iar pe această cale țin să le mulțumesc. Vă mulțumesc tuturor gugulanilor și țin să mulțumesc conducerii „gugulane” pentru sărbătorile triste pe care ne-a facut sa le avem si le doresc sa le întoarcă Dumnezeu tot răul făcut nouă și să ajungă acolo unde le e locul!”.

Reacția lui Dorin Micșa

Președintele clubului FC Caransebeș, Dorin Micșa, susține că nu cunoaște cazul despre care vorbeșe Livan. „Referitor la declaraţiile jucătorului Mădălin Livan de după meciul Unirea Tărlungeni – FC Caransebeş 1913, din etapa a IX-a, din 17 octombrie, pot să afirm faptul că niciun jucător nu a venit personal la mine după partidă, să-mi spună că antrenorul le-a cerut să piardă jocul cu 3-0. Eu nu am fost la acel meci. Am auzit doar zvonuri legate de această partidă, dar dacă Livan sau orice alt jucător voia să spună ceva, trebuia s-o facă atunci, nu acum. Sigur, comisiile abilitate ale FRF vor analiza cazul, iar cei care vor fi găsiţi vinovaţi vor fi traşi la răspundere”, a spus Dorin Micșa pentru 7-zile.com.

Conducătorul a confirmat că ”gugulanii” nu vor mai avea echipă în urma hotărârii CL. Practic în continuare la Caransebeș se va investi într-o nouă echipă de copii și juniori. Clubul CS Fotbal Club Caransebeș ajungând și la un ”record” de 52 de puncte de penalizare în urma litigiilor cu foștii jucători. Pisano și staff-ul italian sosise în Banat în vară.

Foto (sus): 7-zile.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.