Claudio Zambon, trimis în judecată pentru DELAPIDARE. Ce sumă ar fi sustras...

Claudio Zambon, trimis în judecată pentru DELAPIDARE. Ce sumă ar fi sustras din conturile clubului Politehnica Timișoara

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1336827913">

zambon5_oc-765x530

La mai bine de 15 ani de la preluarea vechiului club Politehnica Timișoara, italianul Claudio Zambon are mari probleme cu legea. Fostul conducător a fost trimis în judecată pentru delapidarea a 515.000 de euro din conturile clubului de fotbal, informează un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului, citat de hotnews.ro.

”Zambon Claudio, în calitate de administrator al SC FOTBAL CLUB POLITEHNICA TIMISOARA S.A., în baza aceleiași rezoluții infracționale, în datele de 16.09.2004 și 27.12.2004 și-a însușit în interes personal sumele de 365.000 euro, respectiv 150.000 euro din totalul sumei de 600.000 de euro pe care echipa de fotbal italiană AC Perugia a transferat-o prin Lega Nazionale Professionisti în conturile clubului timișorean menționând că sumele reprezintă rambursarea unui împrumut, deși în realitate nu au existat contracte de creditare a societății de către inculpat care să justifice cele doua transferuri bancare”, notează sursa citată. Dosarul a fost trimis, spre soluționare, Tribunalului București, mai notează hotnews.ro.

În vara lui 2013 Claudio Zambon declara pentru Sport Total FM că vechiul club Poli Timișoara a murit definitiv întrucât se împlineau doi ani de când echipa patronată de Marian Iancu nu mai avusese activitate sportivă.

Foto: sportnews.libertatea.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.