România depășește Rusia la rugby cu o contribuție importantă din Banat. Ce...

România depășește Rusia la rugby cu o contribuție importantă din Banat. Ce a făcut Jody Rose la debutul ca titular între ”Stejari”

0
DISTRIBUIȚI

12367077_1046681322055845_1618412628_n

Victorie clară obținută ieri de naționala de rugby a României în cel de-al treilea joc la Cupa Europeană a Națiunilor. ”Stejarii” au trecut cu 30-0 de Rusia iar jucătorii campioanei Timișoara Saracens au avut o contribuție majoră la succes. Stelian Burcea a deschis scorul, în timp ce Jody Rose, aflat la primul joc ca titular sub tricolor, a înscris ultimul eseu, aducând totodată și punctul bonus.

Dacă îl socotim și pe Fercu mai mult de jumătate dintre titulari au fost ”sarazini”.


Vali Popârlan, Stelian Burcea, Vali Calafeteanu, Mădălin Lemnaru, Cătălin Fercu, Paula Kinikinilau și Jody Rose au început din primul minut partida cu rușii. Pe parcurs a intrat și Eugen Căpățână. Căpitanul timișorenilor, Burcea, a deschis scorul printr-un eseu care a făcut diferența înainte de pauză. În partea secundă România s-a desprins prin eseul lui Vlaicu. Acesta a mai reușit două transformări și două lovituri de pedeapsă. Al treilea eseu a fost realizat de Lucaci, din pasa aceluiași Burcea. Mai mult, pe final, scorul a devenit unul de record acasă în duelurile cu Rusia. Ultimul eseu i-a aparținut lui Rose, aflat la al doilea joc în postura de ”Stejar” și primul ca titular. El a marcat după pătrunderea lui Fercu.

România a adunat trei din trei în noua competiție europeană. Rusia a urmat la rând după victimele Portugalia și Spania. Pe 12 martie România va întâlni Germania, tot la Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.