Succes CHINUIT pentru SCM Politehnica pe terenul codașei CSM Satu Mare. Un...

Succes CHINUIT pentru SCM Politehnica pe terenul codașei CSM Satu Mare. Un nou final dramatic plătit scump de timișoreni în campionat

0
DISTRIBUIȚI
SCM Poli a avut viață grea și la Satu Mare. Foto: Clubul de Handbal CSU Politehnica Timișoara
SCM Poli a avut viață grea și la Satu Mare. Foto: Clubul de Handbal CSU Politehnica Timișoara

Face ce face și SCM Politehnica Timișoara adaugă încă un meci ”de poveste” în actualul sezon al ”Ligii Zimbrilor”. Formația alb-violetă de handbal masculin s-a impus la limită, scor 23-22, pe terenul nou promovatei CSM Satu Mare, grupare cu zero puncte care a condus în meci și cu patru goluri. Bănățenii au avut noroc, pe de o parte, dar și ghinion în finalul partidei.

Mare favorită după meciul cu Steaua, care trebuia câștigat, Poli a fost condusă din start de echipa din Satu Mare.


Timișorenii au egalat rapid, dar la pauză se înregistra echilibrul: 11-11. La jumătatea părții secunde, Munea o readucea pe CSM la +4, aproape uluitor. Apoi, Pejovic și-a readus colegii în avantaj (20-21) și SCM Politehnica părea că rezolvă ușor sincopa. Timișorenii au fost și astăzi foarte nervoși, drept dovadă numeroasele ”galbene”, dar și finalul mai mult decât încins conform informațiilor de pe FRH.ro. Astfel, Marko Lasica a fost averizat și apoi sancționat cu cartonaș albastru când tabela indica 23-22 pentru colegii săi. Mai mult, Nicola Lazic avea ocazia să aducă primul punct stagional al sătmărenilor de la 7 metri, dar a ratat! Imediat după această ratare s-a încheiat și partida, însă Filip Lazarov, tot de la Poli a văzut ”roșu” după ce inițial i s-a arătat ”albastru”.

SCM Politehnica (marcatori): Lasica (6 goluri), V. Milosevic (1), Marjanovic (5), Pejovic (5), Fenici (1), Simovic (5).

Pentru SCM Poli a fost doar al doilea succes în șapte jocuri. Echipa pregătită de Pero Milosevic se deplasează în weekend în Norvegia pentru turul dublei de Cupa EHF (turul 2 preliminar) cu OIF Arendal, programat sâmbătă, de la ora 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.