Bogdan Andone, despre duelul cu ACS Poli: ”Plecăm ca outsideri, dar ne...

Bogdan Andone, despre duelul cu ACS Poli: ”Plecăm ca outsideri, dar ne apărăm șansa”. Absențe majore din tabăra ”Băieților în ghete”

0
DISTRIBUIȚI
Bogdan Andone. Foto: Gabriel Brezeanu

Derby-ul celor două ”Poli” de mâine se dispută, în premieră, în 16-imile Cupei României. Tehnicianul lui ASU Politehnica, Bogdan Andone, recunoaște că ACS Poli e echipa favorită în teren, dar crede în șansa elevilor săi mai ales dacă aceștia vor fi susținuți puternic de fani în duelul local.

”E un meci ca toate celelalte, un meci de Cupă, o altfel de competiție. Venim după o serie de jocuri foarte bune. Sper ca mâine să facem un meci bun. Încercăm să ne calificăm. Să ieșim cu capul sus de pe teren la sfârșitul jocului”, a declarat Bogdan Andone.

Întrebat dacă și-o dorea pe ACS Poli adversară, Andone a răspuns: ”Cu siguranță nu. Pentru că ne-am fi dorit un adversar mai accesibil”. ”ACS-ul e o echipă care vrea să prindă play-off-ul Ligii I. O echipă cu un buget mai numeros, un lot mai numeros ca al nostru. Nu era momentul acum pentru că avem o serie de jucători accidentați sau suspendați. Și, din păcate la lotul nostru, numeric, unde ducem lipsă de jucători, abia reușim să fim 18 pe foaie”, a mai spus tehnicianul lui ASU Poli.

Bogdan Andone subliniază importanța susținerii din tribune. ”Noi trecem printr-o serie bună de jocuri, sper ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare. Am mai spus: fotbalul se joacă pentru ei. Băieții vor avea o exprimare mai bună dacă va fi lume la stadion. Echipa mai bună să meargă mai departe. Nu există primă specială… Plecăm ca outsideri dar ne apărăm șansa. Încercăm să facem un meci cât mai bun”, a adăugat acesta.

Bogdan Andone nu a dorit sâ comenteze problemele concitadinei.


Un lucru e clar, moralul celor două tabere e la cote diferite. ”Fiecare echipă are problemele ei… La noi e stabilitate. Poate fi o rețetă, dacă e o conducere care gestionează acești bani. Fiecare echipă are șansa ei, nouă ne lipsesc jucători importanți… Am avut trei-patru jucători cu febră”, a precizat ”principalul” ”Băieților în ghete”.

ASU Poli nu se va putea baza pe Ioan Mera (suspendat încă două jocuri), Poparadu (accidentat, fractură la un deget de la picior în urma unui antrenament), Motreanu, Bădăuță, Dur-Bozoancă, s-au numărat printre cei cu probleme de sănătate în această săptămână. De asemenea Borislav Topic are și el probleme musculare.

Alin Ignea: ”Speram să fie alta”

Fost jucător la ACS Poli, mijlocașul Alin Ignea recunoaște că nu și-ar fi dorit o reîntâlnire cu fosta formație. ”Un meci de Cupă, sperăm să câștigăm, obiectivul nostru a fost să aducem o echipă de Liga I. S-a întâmplat acest lucru… Mă așteptam la orice echciă, speram să fie alta, nu aceasta. Nu e un meci special, special e sâmbătă n campionat. Ei sunt o echipă care vor să prindă play-off-ul, noi nu avem nimic de pierdut. Noi vrem să câștigăm fiecare joc. Din iarnă vorbim dacă putem să luptăm la locurile 2-4…”, a explicat Ignea.

”E un meci de Cupă, important pentru noi și special pentru oraș. E prima dată când se întâlnesc cele două echipe. Suntem încrezători, nu avem nimic de pierdut. Sperăm să ieșim cu fruntea sus. Fotbalul e imprevizibil, există această competiție, se poate întâmpla orice”, a spus și Cosmin Dur-Bozoancă, tânărul goalkeeper al Politehnicii.

Partida ASU Politehnica – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 18.00, în 16-imile de finală ale Cupei României. Jocul se va disputa pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Biletele costă 15 lei și au fost puse în vânzare în mai multe locații partenere ale druckerilor (DArc, Bierhaus, Uman Shop, La Mihai, Tornado Bar, Spartan (Martirilor, Galeria 1), Grill Sârbesc, Zone Cafe), precum și în centrul Timișoarei, lângă McDonalds. De asemenea tichetele se vor vinde și în ziua partidei în jurul stadionului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.