Condamnare definitivă pentru polițistul de frontieră care vindea informații din dosarele DIICOT....

Condamnare definitivă pentru polițistul de frontieră care vindea informații din dosarele DIICOT. Ce pedeapsă a primit agentul Mihăițoaia

2
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Alba Iulia a dat astăzi sentința definitivă în dosarul în care Nicu Mihăițoaia a fost trimis în judecată de DNA.

Vă reamintim că agentul de la Poliția de Frontieră Timișoara a fost trimis în judecată pentru luare de mită și trafic de influență, iar iubita sa, Florentina Marișcaș, pentru complicitate la cele două infracțiuni.


Polițistul de frontieră, care era delegat în mai multe dosare ale DIICOT, a fost prins în flagrant de procurorii DNA Timișoara în timp ce primea 7.000 euro șpagă de la un polițist pentru a-l „scăpa” de un dosar DIICOT.

Inițial, Tribunalul Timiș l-a comndamnat pe Mihăițoaia la 6 ani de închisoare cu executare. Apărătorii fostului polițist de frontieră au făcut apel, și astăzi, după o amânare a pronunțării, apelul a fost respins de Curtea de Apel Alba Iulia, iar sentința Tribunalului Timiș este menținută. Nicu Mihăițoaia este acum căutat de polițiști pentru a fi încarcerat.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.