ASU Politehnica a înregistrat un nou succes în amicale. Bogdan Andone, mulțumit...

ASU Politehnica a înregistrat un nou succes în amicale. Bogdan Andone, mulțumit de stagiul centralizat încheiat prin jocul cu Deva

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au revenit azi la Covaci pentru înfrutarea unei alte divizionare C, CNS Cetate Deva. Ultimul joc de verificare din perioada stagiului centralizat programat de antrenorul Bogdan Andone s-a încheiat cu un succes clar pentru ASU Politehnica, scor 3-0. Plămadă, Ignea și Lusamba au marcat pentru alb-violeți.

La două zile după victoria cu CSM Lugoj, 2-0, ASU Poli a revenit pe terenul din satul Covaci, unul ceva mai moale după precipitațiile din ultimele zile. Formația din Liga a II-a a deschis rapid scorul. În minutul 5 Plămadă a profitat de mingea scăpată de portarul Apostol la centrarea lui Giuricici și a făcut 1-0. Timișorenii au mai avut ocazii importante în prima parte prin nou sositul Vasile Nicolae, Plămadă și Ignea. În minutul 33 Motreanu a fost eliminat pentru fault din postura de ultim apărător iar Andone a preferat să-și testeze echipa în inferioritate numerică până la pauză în locul opțiunii de a înlocui jucătorul. Una preferată în amicale. Devenii au avut în aceste condiții și cea mai mare șansă de gol, o centrare a lui Kelemen care a căzut pe bara transversală.

Din nou 11 contra 11 în repriza secundă ASU Poli a tranșat jocul prin golurile lui Ignea, reluare cu capul în minutul 57, și Lusamba (min. 70), care l-a învins ușor pe Huzum cu un șut din marginea careului.


Andone a apelat și în acest joc la juniori din generația 2003. Nu mai puțin de patru componenți ai formației pregătite de Iulian Prodana au evoluat azi: portarul Borbei, respectiv jucătorii de câmp Gașpar, D. Radu și Jorza. În schimb, nici azi nu s-a putut apela la serviciile lui Schieb (accidentat). De precizat că pentru deveni acesta a fost abia primul test al iernii.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Motreanu, Scutaru, Mera, Ghinescu – Ignea, Coadă, Poparadu – Giuricici, Plămadă, V. Nicolae. Au mai intrat Dascălu, Borbei – Bilia, Krausz, Taub, Lazea, Lusamba, Predescu, Sorescu, Gașpar, D. Radu și M. Jorza. Antrenor: Bogdan Andone.

CNS Cetate Deva: Apostol – Kelemen, Șoit, Tătaru, Doboș – M. Boldea, Moț, Lupu, Voineag – R. Cristian, R. David. Au mai intrat Huzum – Țerna, Bărculeț, M. Olariu, Fl. Olariu, Tornai, Cârlejan. Antrenor: Sorin Cornea.

Ultimul meci amical al ”Băieților în ghete” va fi cel ”de gală”, cu Universitatea Cluj-Napoca, pe ”Știința”, duel programat sâmbătă, 17 februarie, de la ora 14.00.

Andone, mulțumit de pregătire

Antrenorul lui ASU Politehnica era încântat de cantonamentul care se încheie oficial astăzi pentru elevii săi. ”Sunt mulțumit de implicarea jucătorilor. S-a văzut astăzi o stare de oboseală fizică și mentală acumulată în cele două săptămâni de pregătire. E foarte important că nu am avut jucători accidentați în această perioadă și mă bucur pentru băieți, au făcut un efort bun, au municit bine și merită cele două zile de pauză pe care le vor avea, mâine și duminică. Din fericire, am avut parte de o vreme extraordinar de bună, astfel că am profitat de terenurile noastre de antrenament și de joc. A fost un stagiu foarte bun. Condițiile de cazare și masă au fost foarte bune și mulțumim pe această cale Politehnicii și domnului rector în special. Un cantonament mai bun decât mă așteptam, sincer să fiu”, a declarat Bogdan Andone.

Tehnicianul a prefațat și ultima partidă de verificare a Politehnicii înainte de înfruntarea de șase puncte cu Chindia din campionat. ”E un meci cu o echipă de tradiție, foarte bună a Ligii a III-a, care cu siguranță va promova. Universitatea Cluj are jucători de valoare, care au multe meciuri în Liga I disputate. Vom pregăti meciul ca atare, pentru că va fi, practic, ultima repetiție înaintea startului returului. Sper să fie un test util pentru ambele echipe”, a conchis Andone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.